Meno postavy je Stingy 80 Orc Shaman . Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Stingy&gn=Last+ChanceCo sa tyka PVE alebo PVP som len cisto PVE hrac PVP areny ani nic vobec nehravam to je vidno aj na honorkiloch ze sa tomu vobec nevenujem.
Preco sa schilujem viac k vam pretoze ste guilda skladajuca 25 a to ja potrebujem chodit 25. Dozvedel som sa o vas od kamrata Ayllar neni to sidce u vas v guilde ale mozno ho poznate. A pravdu povedat nepoznam u vas nikoho.
Som momentalne v Guilde Last Chance --- dovod preco chcem odyst je jednoduchy neskladame 25 a leviatana chodime 15 a tym to haslo..... malo ludi.. a to ma nebavi už mesiac sme neboli poriadne 25.
Nie komunikacia na raidoch mi absolutne nevadi rad komunikujem som komunikativny clovek a spolocensky. Ventrilo server som dokonca aj vlastnil.
Presiel som vsetko Ulduar 10 po freyu lebo ludia lamili 25 som toho teda nenahral. Nie som hrac co hra WoW rok alebo dva hram to dlksie ale bola skola a jedno z druhym tak nebolo casu mal som dlksiu pauzu. Hraval som viac na Klasickom wow tam level 60 tam som presiel vsetko. Myslim si ze som rozumny a staci mi povedat raz a chapem niekedy ani netreba. Rad si necham poradit od skusenejsich.
Jasne leveloval som si ho sam nic som nekupil.... Talenty mam resto už dlho ako offspec mam enha ale to neni nic moc resto preto lebo ma to bavi a na raide som bol vzdy resto ako enha som nebol este nikdy len heroiky alebo ked sa slo z altami. Ano som si ochotny pozmenit talenty aj ked si osobne myslim ze si na nich nedokazem nic zmenit aby to viedlo k lepsiemu podla mna je toto to najlepsie na PVE za resto shamana pokial to jasne nevyhovuje nejakemu inemu typu hracovi.
Internetove pripojenie mam take ako ja chcem
pracujem ako IT takze kluce od miesacky co sa tyka internetu je absolutne bez problemov. Co sa tyka sekanie v hre s tym nemavam nikdy problemi.Mam vlastne notebooky a dokonca aj PC takze sa z nikym nedelim a spavat nechodim skoro vobec
takze z wow je to pohode
a hlavne chcem podotknut ze budem hravat cele leto. Takze cez leto problem nebude samozrejme pokial nebudem odcestovany niekde mimo.
Cas na raidovanie mi vyhovuje mozno nie 4x ale 3x urcite pre mna je najlepsi cas na raideovanie celu noc kolko si len zazelame som nocny hrac.
Na wipovanie som uplne pohodovy clovek ved preto to hram aby som co najviac progresoval. este ked bol TBC na moroesovi som vypoval 3 tyzdne takze s wipama som vyrovnany to patri k tomu a kazdym pokusom sa lepsim.
Myslim si ze healerov nikdy neni dost a vzdy nejakeho mat v zaloho alebo na raide je dobre prinos pre guildu sa uvidi casom ale chcel by som byt dobry a uznavany ostatnimi hracmi ze nie som lama a nieco som sa už nahral. Hlavny dovod lebo som velmi aktivny mam kopu casu pracujem viac doma a ked som na firme tak aj tam ma mnet a robim si co chcem.... pokial by sa chceli nieko podelil opytat sa nieco kludne rad odpoviem na vsetky otazky poradim pokial budem vediet mozno to by mohol byt prison som ochotny pomahat vzdy.
Neviem co viac sem napisat odpovedal som na vsetky otazky tak teraz je to len na vas. Dakujem za skoru odpoved.