AhojJméno mé postavy je zeketak, warrior (prot) 80lvl
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=ZeketakUž delší dobu hledám solidní pve guildu, pvp nehraji
Vaši guildu znám už déle a řekl jsem si proč to nezkusit vždycky nějaká šance na přijetí je, i když jste skvělý hráči.
Ve většině guild co jsem býval tak se nedodržovali raidovní hodiny, raidy na které se mělo chodit atd... a proto
jsem byl vždycky nucen odejít.
Komunikace a VNT není problém
Co se týče raidů znám veškeré dungy (HC) i raidy, upřímě uldar jsem ještě nebyl. Skončil jsem u HC naxx ten sem byl
několikrát ale uldar se mě s pugem nece chodit.
K mém postavám všechny jsem je doexpil sám nemám koupený acc, mám ještě maga nerzgul ale před půl rokem jsem sním
odešel když byli lagy na burning blade a teď jse mě nechce platit za převod zpátky takže hraju už jenom wara. WoW
hrají od patche 1.5 začínal jsem na free servrech a WotLk jsem hrál už na betě. Na ofiku jsem +- rok
Je mě 20 let a na raidovaní bych měl mít stále čas, jen když nebudu v práci a nejsem ničím omezován.
Rád budu s guildou progresovat a wipovat klidně 20x hlavně když bude fajn kolektiv a bezva lidi se kterými se
člověk nenudí. A když budou srazy nějaké chlastačky rád přijdu, jsem z Prahy.
Byl bych moc rád kdyby jste mě přijali za svého člena guildy, progresovali a wipovali společne