Zdravim
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)Meno: DaDo
Spec: furry/prot
Level: 80
Odkaz na armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Dado2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?PvP si zajdem len vo volnom case...takze pohoda...
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.Uz dlhsiu dobu som si kvam chcel dat prihlasku ale necitil som sa na to. Chcel by som ist kvam hlavne z dovodu kvalitneho progresu a dobreho kolektivu co som sa dopocul...Z guildy poznam osobne Mentyho, ten mi aj doporucil podat si sem prihlasku.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Momentalne som v guilde Vengeance a kedze je to novo zalozena guilda neviem co od nej mozem cakat v buducnosti, preto by som bol racej keby som v guilde ktora ma uz nieco za sebou...
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).Vt a mikrofon beriem ako samozrejmost...takze bez problemov
6 ) Raidovacie skúsenosti:Kedze som doexpil zaciatkom WOTLK tak som si raidy na 70 moc neuzil...
Teraz mam uz prejdene OS,EoE,VOA,Naxx vsetko na 10/25. Co sa tyka UD tak 10man 11/14 a 25man len 6/14 takze UD moc sprogresovane nemam na tej 25ke. Co sa tyka ToC tak mam len na 25man 4/5...
Ale som chapavy clovek ktoremu netreba 3x vysvetlovat co ma robit...
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:Acc je moj tak ako aj postava ktora je vlastnorucne vyexpena..
Co sa tyka talentov tak od 80ky som bol prot co mam teraz ako off spect...momentale som presiel z armsu do furry, dlho som vahal k comu sa priklonim no nakoniec som zvolil furry, vyhovuje mi to viac. Som ochotny zmenit talenty v prospech guildy...
8 ) jaký máš přístup k WoW:Internet mam od T-comu s pripojenim 2,000Mbit/s takze je to stabilne, bez problemov..
PC mam z mladsim bratom takze tiez bez problemov, dokazem si to prisposobit ako potrebujem...
Mam 17 rokov, nemali by byt problemy :-)
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?Raid time mi vyhovuje...
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat? Nemam viac menej ziadnu motivaciu raidovat, proste ma to bavi :-) Nevadi mi wipovanie pokial to ma nejaky zmysel...
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.V prvom rade som komunikativny clovek, wowko hram uz teoreticky od zaciatku. Od guildy ocakavam hlavne kvalitne raidovanie, kopec zabavy a teda dobry kolektiv ;-)
Dufam ze dobre zvazite moje prijatie a predom dakujem za akukolvek reakciu na moju prihlasku..