Zdravicko guildo Deep Thunder
Zde najdete meho 80lvl warriora Autexan se vsim vsudy : snad to bude fachat
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=AutexanCo se tyce samotne problematiky PvE versus PvP tak to pro me vypada tak ze sem PvP nikdy nehral a sem na nej tak trochu mensi kopytom nerikam rad si zaBGckarim ale areny na vazno opravdu nehrozi.
2 mesice sem ted bohuzel nehral proste prazdninova pauzicka a ted po ni bych chtel zase nak zacit hrat, bohuzel behem prazdnin se mi rozpadla guilda a ja se nak rozkoukavam po nake jine, bohuzel tanci nejdou zrovna moc na odbyt a proto proste zkousim tak nak g vy ste mi tak nak padli do oka ted ...
Ma guildovni historie ma velice hluboke koreny zacinal sem na serveru Chromaggus uz v pre-TBC guildy nema smysl vyjmenovavat, v BC sem se presunl na DTcko a skoncil sem v guilde Narayah, co sem hral tak sem pusobil v ni defacto pak sem mel pauzu od wow az do Wotlku. Ve wotlk sem pusobil zpocatku v G Scoiatael a pak sem se s nimi rozkmotril a zkoncil v guilde Sanguinary kde bych byl snad doted (defacto tam porad sem
) nebyt toho ze se pres prazdniny rozpadla a to je i duvod meho odchodu :S
Ja a VT .. mno je to tak ze mikrak mam kdyz musim tak proste mluvim ale jinak sem takova ta ticha voda
O raidovacich zkusenostech se muzu myslim sirokosahle rozepsat
zacinal sem progressem ZG klasicky a pak se casem pridalo AQ Onyx MC a zacatek BWLka, kdyz vyslo BC tak sem s Narayah proprogressoval vsechno az ke konci BT pak jsem mel onu pauzu takze sem cely BT a SWP nemel sanci vyzkouset. Ve Wotlk znam vsechno po ulduar a co neznam to se doucim to pro me neni zadnej problem.
Postava a account jsou me a jen me a vse sem si poctive za ni prochodil a prolevlil, talenty mam proste takovy ze citim ze sou tak nejlepsi ale jestli je nekde fatal error neni pro me problem to trosku potunit, jen bych rad zde jeste uvedl takovou mensi poznamku nehral sem 2 mesice a mam jeste nake mensi nesrovnalosti v gearu hned jak se dostanu do wowka tak je potunim jeste sem proste nemel cas...
Co se tyce internetu a PC tak tu neni absolutne zadnej problem ani v jednom a co se tyce spani to uz taky vubec ne... sem uz takovy odrostly student vysky. je pravda ze jednou za x mam nejakou akci na kterou du ale proste to se stane kazdymu zejo ... Jinak mi progress a raid time celkem vyhovuje . Progressovat mi nevadi ale je pravda ze kdyz lidi delaji proste cisty chujoviny tak me to fakt dokaze nas*** ale vzdycky to nak skousnu. Jinak co se tyce meho prispeni do guildy tak to opravdu nevim jak na to odpovedet. Proste nabizim tankovani, s kterym mam dlouhodobe zkusenosti defacto sem tank uz od pre-TBC, nerikam obcas zatouzim byt dmg ale proste zatim mi bylo souzeno byt tankem tak tankuju co se da.
Diky za precteni.