Zdravim
na zacatku bych chtel zminit ze sem hral na RP serveru = ohled na progress.
1 )Durnakan, Warrior, 80
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Sha%27tar&n=Durnakan2 )nemam PvE spec ale pokud se jedna o pvp fight napr aby sme ziskali VoA nemam nic proti
3 )z wowprogress.com dal sem si ceske guildy
a hledal sem nejakou ktera mi vyhovuje
4)byl na RP servru v nekolika chybelo mi tam odhodlani lidi necetli taktiku a nebyli moc ochotni poslouchat
5 )Vent neni prob ale vcera se mi cosei podelalo s mikrakem ale kupim novy
6 ) Raidovacie skúsenosti:
Naxx 10 (undying, dedicated few) Naxx 25, Sarth 10 (Twilight Zone) Sarth 25 (Twilight Assist) Malygos 10 (You Dont Have Eternity) Maly 25, Ulduar 10 (chybi mi Firefighter, I love smell of saronite in the morning a One Light in Darkness abych mel Glory.... mam Q na algalonuv klic chybi mimi) Uld 25 clear plus nejake achievmenty, ToTC 10 (s nejakyma achievama) ToTC 25 (clear s achievama) ToTGC 10 ( 4/5 - wipe na 3% anooba (problem s healem)) ToTGC 25 zatim nic protoze to chvilema vypadalo jako ze pulka lidi necetla taktiku (rp realm) a umirali v ohni a podobne
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Acc je muj, levelovany sam
hraju warrior tanka od zacatku (skoro 5 let) vim ze muj spec je odlisny nez ma vetsina warrioru ale takhle mi to vyhovuje a dokazu s tim delat hodne ... mam spec na nizky rage cost a nizke cooldown (Shield wall 2 min a Last stand 2 min)
8 ) jaký máš přístup k WoW:
kvalita netu je 9,5 /10 problemy mivam zridkakdy
pc mam notebook. brzo novy stolni pc(mesic) ale hrani na ntb neni problem
18 a par mesicu
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom? nemam problem zatim sem po operaci a nemam moznost cviceni takze muzu raidovat az budu v poradku asi nebudu stihat ctvrtek ale ostatni dny neni proble
10. Myslim ze mam hodne zkusenosti jako tank a davam hodne do raidovani (vedl sem raidy na HM v ulduaru) znam taktiky vzdycky pred fightem hodne se venuju moji gear a zlepsovani performance v raidu vzdy se snazim davat 110% a nevadi mi kritika... rad se neco priucim
Durn
P.S. transfer by byl otazka 3 dni kdyz by ste me prijali