Zdravim vsetkych clenov gildy Deep Thunder,
Veverkac, PvE Combat Rogue, level 80
Armory link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=VeverkacVolam sa Simone, byvam v Teplicke nad Vahom, ktora je vzdialena od Ziliny cca 3 kilometre. 16.10.2009 som dosiahol 17 rokov.
Primarne hram PvE, o PvP sa momentalne nezaujimam, chcem sa stat top DPS a robim pre to vsetko co sa da.
Komunikacia cez Ventrilo mi nerobi absolutne ziadny problem.
Tak, co sa tyka raidov, casto si ich sam skladam, byvavaju aj pomerne uspesne (ToC10 s pugom za 30 minut down). Dopredu si na bossov studujem taktiky a v pripade potreby ich podrobne vysvetlim aj s planom ako sa ma killnut boss, teda s organizacnou cinnostou v raidoch mam pomerne dobre skusenosti.
Co sa tyka mojho progressu - OS, EoE, Onyx, VoA clear (pozri nick Kokorik s otazkou EoE), uld10 mam down nejake HM a parkrat som bol s LdM Yogg-sarona ale kvoli tomu, ze ludia nemali nastudovane taktiky a srali na to sme to nedali... UD25 mam down po keeperov iba... s pugom sa clovek dalej nedostane ale taktiky aj na HM mam nastudovane po Yogga. ToC10 down progressujem ToGC10, ToC25 taktiez down, s WISH sme zacali progressovat ToGC25 ale neboli sme uspesni.
Bol som v gildach ako Legion de Muerte a WISH. Co sa tyka LdM je to viacmenej gilda kamaratov, vladne tam oligarchia, ako fakt kolektiv bol super, lenze usudil som, ze ja hram preto aby som hral a nie sa "flakal". Kedze sme skladali raidy asi tak raz za tyzden (10Man) napisal som sefovi dovod odchodu a zbalil som kufre. Chvilu som bol bez gildy ale napisal som si prihlasku do WISH, ktory mal super progress a raiding a myslel som si, ze uz konecne sa zakempim v nejakej gilde na dlhy cas. Ibaze, realita sa stala teraz horsou, ludia zacali leavovat alebo prestali hravat, WISH sa takmer kompletne rozpadol, ostalo nas tam len zopar clenov, ktori uz dohromady ani 10man nezlozia. Ako vo WISH by som aj chcel ostat, lenze ludia uz nemaju zaujem postavit gildu na nohy a tym padom, myslim ze planovany disband bude asi o tyzden/dva.
Ako som po case zistil moje prve konto Kokorik bolo hacknute a aj po opakovanom odoslani emailu blizzardu mi ho nevratili naspat co ma dost nahnevalo ale zivot ide dalej. Tym, ze mam tuto hru tak velmi rad som si od spoluziaka, ktory prestal hrat kupil jeho Acc, mam krabicu k tomu aj vsetko, na neho mam staly kontakt. Na acc som si vyexpil este alta warlocka ktory je ale low equipnuty zatial. Snazim sa venovat hlavne rogune svoj cas.
Pocitac resp. Notebook mam vlastny, je pomerne kvalitny WoW neseka, nemam low fps a takmer nepoznam slovo "lag".
Co sa tyka mojho vecernicka tak pondelok az stvrtok do 22:00 piatok, sobota nedela samozrejme dlhsie.
Ak sa mi nieco zleho nestane a budete ma brat do raidov budem mat 90%+ ucast. Som typ, ktory velmi rad raiduje a progressuje.
S pozdravom
Veverkac
P.S. V pripade potreby by som pripojil aj nejake WWS