1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)Nick: Deathhit | Mage
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Deathhit2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Jednoznacne PvE , player vs player ma nebavilo nikdy, cize v tomto mam jasno:)
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Prvy krato som sa o vas dozvedel ked som si precital pod Kamosovym menom nazov vasej guildy:)
ten kamos z cias TBC je Nicolete.Ale inak aj cez wow progress podla ktoreho som si vyberal guildy
kde by som to chcel skusit.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Pre strucnost moja posedna guilda No Slackers Allowed dovodom odchodu boli problemy v rodine
ktore sa museli riesit a na top progress som nemal cas v tej dobe este hrali v NSA top ludia a
ked niekto zavahal tak koncil .
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Nie ziadny problem.
6 ) Raidovacie skúsenosti:- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Zacal som v TBC skusenosti od KZ po KJ a momentalne od Naxxu 10 az po ToGC 10
posledny menovany leadrujem ostatne som presiel s guildami alebo s pugmy
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:- kúpený account / vlastnoručne levelované?
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Acoount mam vlastny a vsetko co na nom je minutu po minute som odohral ja sam
Account played 180days
K volbe talentov som dospel zhladnutim na fora a konzultaciou s Woulusom
na ktoreho sa obraciam ked som si neni isty o niecom.
8 ) jaký máš přístup k WoW:- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
- zdieľaný / vlastní PC?
- koľko máš rokov?
Doteraz som nemal ziadne problemy
mam vlastne PC a mam 19 rokov
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?Uplne v poriadku chodim len do skoly...
10. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Toto je dost ze otazka no...Poprve hlavne koli tomu ze to sam chcem , podruhe asi lebo si myslim ze na to mam
a potretie ze som zvyknuty progressovat a som spolocensky typ
Prinosom by bola aktivita, minimalne 90% pritomnost na raidoch ,ochota hrat potrebny spec podla instancie ci bossa
adt.