- kód:
-
nefici Guests can't post external links or emails. nechce sa mi o pol noci haluzit preco...
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory.
Moj nickname je Proxima (Tomas) som Arcane Mage lvl 85 dalej ma nechcelo pustit asi bug -.-
Myslim ze eq je adekvatny.
2 ) PVE vs PVP co ty na to?
Prednost ma samozrejme PVE ale niekedy proste milujem krv alikov!!!
Pokial skladate RBG je to len +
3 ) Preco chceš práve k nám? Odklial si sa dozvedel o Deep Thunder?
Ja nechcem "prave" k vam ja to len skusam. Niekto od vas spamoval trade nabor aj ked viem ze magov nehladate. skusit mozem ne?
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, preco si sa rozhodol odíst?
Bol som v Destiny ale ... uz tam nie su ludia s ktorymi som rad hral a zaroven uz nemusim niektorych ludi ktory tam este hraju...a mozno je to obojstranne.
Medzi tym som bol aj v Dezinfekce (ale to bolo asi len chvilkove pobluznenie)
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Vt/mumble/TS3 cize nie.
6 ) Raidovacie skúsenosti: Zacal som pugovanim Naxxramasu pricom som vtedy o guildach a raidovani velmi nevedel. Neskor zacalo ICC v Destiny a pokracovalo az do Fireland. Nie vsetko sa podarilo na HC ale ja som bol spokojny.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Proxima je main expenie bolo normalne pricom v tej dobe som nevedel vela o wowku addonoch uz vobec botcho a podobnych vymozenostiach. Expil som to sam rucne s radostou a ocakavanim pretoze vtedy som vedel malo o wowku cize bolo to fun. Obycajne expenie a tolko zabavy
8 ) jaký máš prístup k WoW: Pozitive ! xD
Ale nie...15mbit link stabilne ziaden share cize pokels rychlosti nulovy. PC nie je high end ale podarilo sa mi spustit nahodou wow a sc2 ...sice boli laggy ale dalo sa
no nikdy sa neda vylucit wow error -.-
(dpc kedy uz skonci ta prihlaska...)
9 ) Cas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždna - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Cas nie je problem je skoro podobny ako v ex-guilde. Aj ked mam neurcitu pracovnu dobu na raidoch som bol priblizne 90%.
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika!
- kód:
-
11 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
Chcel som Battlemastra? Spravil som si aj ked s poslednym achievom vo WSG som potreboval pomoc. Niektore achievy su fakt vyzva ine zas nemusim ktore ako , ale pokial sa robi nieco s grupou preco nie? Taktiez zalezi podla nalady.
12 ) Napíš preco by sme mali prijat do guildy,
Preco nie? Na skusku nic nestratite akurat ja save.
Pokial hladate range dps som tu , nie som superman ani skiller co nikdy v zivote nic nezprasil. Kazdy prasi ale nie tak aby to bolo na dennom poriadku -.-
zatial ciao...