Zdravím guildu Deep Thunder,Něco o mě:Ahoj, jmenuji se Martin Ingr, bydlím v Buchlovicích, je mi 19 let. WoW hraji již 4. rokem, od 2007 na oficiálních serverech. Rád hraji florball a ještě radši si sednu s přáteli do hospody "na jedno". Oblíbený film je Pulp Fiction ( starý, ale pořád dobrý ). Rád si poslechnu skupiny jako SOAD, Slipknot, Pendulum, ale někdy i nejaký trance. Jsem převážně PvE hráč, ale někdy si zajdu i pobít pár alických hrav např. do WG.
Charakter info:Nick: Jance
Class: Paladin
Race: Blood Elf
Armory:
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Jance
Main build: Protection ( 40,7k hp unbuff ) - dělané na rotaci 969
Off build: Retri ( 4-5k dps ) - přemýslím o změně... asi hodím bod do D.Sacri.
Guildy:-
TBC:- Wild Hogs: Na TBC jsem joinul WH na 68lvl. Po dolevelení a posbírání nějakého equipu jsme šli progressovat KZ. Tam jsem se equipnul a kvůli málo lidem se neskládaly 25man raid.
- PTP: Neboli Pošli tam paláta, Priest ta pi*a, Parta teplých Přátel jsem joinul po WH kvůli progressu. Tam jsem si odprogressoval GL, ML, TK, SSC. Týden před Hyjal progressem jsem leftnul wow kvůli RL problémům.
-
Wotlk:- Golden Dragon Cult: Moje startovní guilda, prošel jsem s ní Naxx10 a asi polovinu Ul10. Leftnul jsem kvůli nemožnosti skládat 25man raidy.
- Wild Hogs: Po asi roční pauze jsem dostal zase příležitost se zůčastnit raidů s guildou Wild Hogs. Tady jsem si odprogressoval Ul25 po hodira, ToC25 po Valkyri. Můj důvod odchodu byl takový, že lidi nechodili na raidy ( raid jsme poskládaly 1-2 do týdne ), prostě radši chodili s pugem :-(
- E n r a g e: V guilde enrage jsem byl asi týden. Ale bohužel byla to nově založena guilda a nějak si to neuvědomila a nabrala moc tanků. A když jsem si podal přihlášku jinam, dostal jsem za to kick. S touhle guildou jsem prošel ToC25 a progressoval ToGC25 1. bosse
Co mám odprogressované:
-
TBC: KZ, GL, ML, SSC, TK
-
Wotlk:
Naxx 10/25
OS10+3, OS25+2
EoE10
Ul10 - cleared + HM ( Flam+4,Heartbreaker, Iron Councils, Hodir speed kill, Freya +2, Thorim + Sif + progress FF , jinak taktiky znám jako např Vezax HM, Yogg )
UL25 - chybí jen Yogg, ale taktiku mám přečtenou a znám ji z 10man.
ToC10 - cleared + nejaké achivi
ToGC10 - 4/5, Anuba jsem progressoval
ToC25 - cleared
ToGC25 - beasty progress
- V raidech jsem dostavál většinou Assista, a někdy jsem i vysvětloval, popřípadně doplňoval taktiku o určité informace
Hardware:Intel DualCore 2,6gHz, 2GB RAM, GeForce 9600GT
Ovšem ale i mě nějaký ten DC potká
(
Net mám od InterneXt, 6mb/s
VT a mikrofon u tanků je samozdějmostí.
Profese:
U mě, jako tanka, jsou hodně důležité profese na boost. Zvolil jsem Enchanting, kvůli enchantům na ringy, a jewelcrafting na 3jwc gemy.
Alti:Priest z TBC ( 77lvl, jeste expím
)
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Elisabeth
+ mám Dk na nějakém 62lvl a chystám se expit jeste rogunu
Addony a UI:Addonu mám 68MB, a to od tych základních ( Prat, Pally power, Bartender, Omen, Recount, VBM ) az to ty uplně zbytečné ( EnsidiaFails, Bejeweled, Postal atd. )
Screen:
Čas:Ve wow jsem skoro každý den do minimalne 22:00, když jsou raidy tak samozdřejmě do 23:00 i dil, když je potřeba.
Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Podle mě je to kvalitní guilda, která má hodně skilled hračů. O Vás jsem se dozvědel na tradu, popřípadně ze stránky wowprogress.com
Napíš prečo by sme mali prijať do guildy ?Kvalitní tank s poměrně kvalitním gearem a velkou Attendací.
btw. Dneska ( Uterý ) se asi nedostanu ještě do hry. Bohužel mi začalo errorovat WoW, tak to přeinstalovávam. Zítra by to snad mělo být už OK!
Děkuji za přečtení a případné odpovědi rád zodpovím.
Jance