Zdravim Deep Thunder,
volam sa Peter mam 18 rokov. WoW hram 4 roky a z toho 3 na oficu.
char: Nexul
class: Death Knight
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Nexul2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Co sa mna tyka bavi ma oboje aj pvp aj pve. V poslednom case som hral viac areny a bg ako chodil raidy pretoze som bol bez guildy. Ale ked sa pritrafil nejaky ten pug okamzite som tam bol. Bolo to hlavne toc 25 a toc 10.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Preco Deep Thunder? Ja si myslim, ze ste guilda ktora sa v poslednom case dost vytiahla ku predu takze to svedci o kvalitnom kolektive ludi, ktori chcu raidovat. Dalej ste tu uz od TBC takze si myslim ze uz nieco mate za sebou a ste zohrati kolektiv. Dozvedel som sa, ze hladate Dk dps od vaseho GM kageia, s ktorym som sa chvilu rozpraval ingame a on mi odporucil dat si prihlasku.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?No za DK som posobil v guilde Remedy odkial som sa rozhodol odist asi pred mesiacom kvoli upadajucej chuti a sposobilosti progresovat ToGC 25 hlavne pre nechut niektorych hracov progresovat. Proste wipovanie stale na tom istom a stale tie iste chyby.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Tak tato zalezitost mi problem vobec nerobi. Mam ventrilo verzie 2.1.4 a mam aj sluchatka s mikrofonom. Samozrejme hovorim len vtedy ked je to potrebne.
6 ) Raidovacie skúsenosti:TBC: Kz, ZA, Gruul, Maghteridon, SSC, TK, MH, BT 4/9 - toto su skusenosti za byvaleho maina
WotLk: Naxx 25 clear, OS 10+3D, OS 25, Malygos 25, UD 10,25 je tam aj nejake HM, ToC 10/25 clear,
ToGC 10 4/5
No a este mam skusenosti ToGC 25 3/5, ale pri killoch som nebol lebo som bol na striedacke v den killu.
No v raide som nebol ani assistent ani RL, ale svoje napady na vylepsenie taktiky sa snazim prezentovat.
7 ) jaký máš přístup k WoW:Net mam kvalitny 16mbps so sekanim nemam problem. Net mi skoro vobec nepada. Stava sa to velmi zriedka a ked padne za chvilu je to nahodene ale to sa mi vecer nestava. PC je moj vlastny.
8 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?No som online prakticky kazdy den od 14 00 asi a raidovat mozem od 18 00 - 0 00. Pozeral som mate raid time do 23 00 takze to by nemal byt problem. Cez vikendy obcas niekam odbehnem s rodinou ale v nedelu vecer som rdy na raid.
9 )Prinos mojej postavy pre guildu?No v raide sa snazim so svojej postavy vytlacit co to ide a myslim si, ze dokazem vytvorit kvalitne dps, nerobim zbytocne chyby, ktore by mohli prekazit guildovny progress.
10 ) Podrobnosti o tvojej postave:Takze za tuto postavu hram vyse 4 mesiacov pretoze som predtym hral za mojho byvaleho druida maina, no ten ma prestal bavit tak som do statusu maina posunul DK. Za ten cas som preskakal dost raidov a nabral skusenosti. Momentalne idem talenty do bloodu 51/0/20 za tieto mam najviac skusenosti, ale samozrejme na kazdeho bossa sa hodi nieco ine na niektorych aj unholy. V pripade potreby som schopny respec do unholy. Acc je moj a vsetky postavy na nom su poctivo mnou vyexpene. Co sa tyka repky so Sons of Hodir tak tu nemam, ale co najskor sa budem snazit si ju spravit a greatness kartu na armory asi neuvidite pretoze to ma trosku omeskanie. Mam ju v bagu.
Dakujem za pozornost a komenty.