Zdravim Deep Thunder
Volam sa Peter mam 22 rokov
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory Wanhalf, Class Deathknight
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Wanhalf 2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Aby som povedal pravdu, PVP ma vela nebavi mam radsej PVE.,aj ked som poslednou dobou chodil raidy len farmu pretoze v starej gilde ludia boli neochotny progresovat.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep ThunderO vas som sa dozvedel od kamosa ktory mi povedal ze ste dobra gilda a mate dobry a zohrany kolektiv.
Dovod preco prave k vam je taky ze ma uz nebavi stat na jednom mieste cakat kym sa vsetci rozhybu a nakoniec sa nikam nejde. Rad by som sa posunul na druhy okraj bodu v progrese
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Ako som pisal visie z svojej stavajucej gildy by som chcel odist koli spatnemu progresu a neochote ludi s tym nieco spravit
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Nie ja som komunikativny clovek s ktorym sa da pokecat ked su ludia na VT
6 ) Raidovacie skúsenosti:Skusenosti mam z Ulduaru 10/ 25 nieco malo Hard mody, TOC 10/25 Grand Crusade 10 3 bose dole a TOGC 25 nebola prilezitos tam nieco vyskusat pretoze v starej gilde nebolo mozne progresovat koli neochote ludi.
7 ) Aky mas pristup k WOW: Net mam kvalitny so sekanim nemam problem DLS od T-COM
8 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?Kedze pracujem, domov chodim okolo 17tej a online som od 17:30 -00 v com by problem myslim ze nebol.
9 )Prinos mojej postavy pre guildu?Zo svojej postavy sa snazim vytocit vsetko co ide a nerobit ziadne zbytocne chyby v raide.Pripadne bz som sa rad naucil nove veci..
10 ) Podrobnosti o tvojej postave:Za tuto postavu hram necele 2 mesiace staleho hrania, este pred tym ako vislo WOLTK som hral za Rogunu ktora ma ani tak nebavila.Ked vislo Woltk presiel som na DK na ktorom som doteraz. Eq na urovni Toc 25 nieco TOC/TOGC10 ale to len mala bodka. Profesie 450 min, 450 Jwc s Dual spec, vsetky secondary az na Fishing na ktorej pracujem necele 432. Talenty mam Blood v ktorych mam najviac skusenosti 51/0/20 + Unholy ktore sa hodi aj na inych bosov koli AOE, pripadne na novom patchi 17/0/54 len teraz mam dane na speed hlavne koli profesii {Mining} v Wg na Titan.. aby sa lepsie lietalo
ale prehodit ich s5 by nebol ziaden problem.
Dakujem za vas straveny cas pri mojej prihlaske.
S pozdravom Wanhalf.