1 ) Název postavy: Wendyetta
Class: warrior
Věk: skoro 4roky (v RL 36)
Profil postavy (armory):
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Wendyetta Počet odehraných dní ( /played ): 255days a něco
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Jednoznačně pve, viz. Achievmenty, pvp moc nemusím…
3 ) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
- 60lvl : první gilda Archangels Legion na Vashj - strop byl UBRS, a tak spolu s dalšími transfer na Darksorrow - v tu dobu velká a slavná gilda Czech Renegades, kde jsem se učil raidování jako takovému, ale vzhledem k tomu, že tak nějak nebyl gear, strop byl ZG a AQ20. V TBC jako jeden ze dvou MT po SSC komplet, TK bez Kaela, který vpodstatě zapříčinil rozpad gildy a tak na základě dohody s vedením Demoliční čety na Dentargu následoval hromadný transfer - asi 12 lidí . DC byla tak nějak taky před rozpadem, nemohli zabit Vashj a Kaela, což se po našem příchodu podařilo poměrně brzo, gilda se stabilizovala, a vyčistila vše po Ilidana, SWP asi dva bose v rámci raid prázdnin do wotlk. Po docela krátké době v DC jsem se stal zástupcem GM, ale tuto roli jsem bral spíš jako „čestnou funkci“ - wow je pro mě zábava, ne práce, i když kolikrát je to opak . V podstatě všechno co jsem zabil jsem taky odleadroval, ale v tomto mám omezené možnosti vysvětlování taktiky apod. - z rodiných důvodů tak nějak nemůžu moc mluvit, bo holky (4leté dvojčata Vendulka a Anetka) většinou spí . Po zemětřesení v DC spojeným s novým vedením, jsem po nějaké době opustil gildu, kterou jsem pomáhal postavit na nohy, zůstalo trochu smutku, rozčarování, a následoval rerol na hordu a transfer na dtul, z několika gild jsem vybral relativně nově vzniklou E n r a g e. TOGC25 během asi tří týdnu co jsem tady byl jsem zvládli na 3/5, ICC25 4/4 v současné době. Nicméně momentálně je gilda před rozpadem, víceméně se neraiduje a to mě dost vadí, takže hledám cestu jak z toho ven.
4) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
Vaše gilda byla jedna z těch, které jsem oslovil již při mém rerolu na hordu, zpočátku to vypadalo nadějně, nicméně jsem byl Kageiem odmítnut s tím, že máte jiného wara. Tehdy to bylo bez přohlášky, dneska zkouším oficiálně, i z toho důvodu jak na tomu budu ve srovnáním s mt remedy Kapoo. Jinak s Deep Thunder jsem dal achievment Malygos pod 6min, a už tehdy jsem se cítil být na správném místě, každý věděl co má dělat, bez zbytečných řečí, z GM byla patrná ta správná autorita jak má být.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
VT není problém.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
pre TBC - 60lvl - AQ20, ZG, nakoukl jsme do naxxu a AQ40, BWL
TBC - všechno po BT jako MT, po patchi ještě dva nebo tři bosíci v SWP, nicméně to bylo spíš for fun, ten měsíc do wotlk jsme nearaidovali.
WoTLK- 25man - normal všechno jako MT , Ulduar 25man hard mody moc ne (střídání dvou warů na raidech + pozdější neshody s vedením gildy.. a moje následná absence na hard modech), TOGC 3/5, ICC 4/4 v současné době. Více podrobností lze najít na Jak jsem se již zmínil, byl jsem MT a rovněž takový pomocník RL (TBC + WOTLK)
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
acc created 21.5.2006
talenty prot/fury viz armory
8 ) jaký máš přístup k WoW:
na raidu cca 30fps minimum, internet bez problémů, pc vlastní (měsíc fungl raketoplán :-D )
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom? Ideální pro mě je začátek ve 20,00hod, ale nemám problém s přispůsobením se vašemu času. Z DC jsem byl zvyklý raidovat vpodstatě 6/7.