Zdravím, takže Mé jméno je Tomáš a je mi 14 let (Za cca ½ roku mi bude 15 doufám, že to nebude problém, nejsem žádné malé,hádavé děcko nebo tak podobně.)
1) Tak, teď ke hře tedy. Jméno mého charu je Aweersia lvl 80 unholy DK.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Aweersia2) PvP jsem nikdy ani pořádně nezkusil, nějak mě to nelákalo.
3) Proč právě k vám ? No, viděl jsem od vás in-game pár lidí v dobrém eq. Slyšel jsem že váš progress není vůbec špatný.
4) Od asi 20 lvlu až do 80lvlu jsem byl v guildě Funky dudes , kde jsem prošel celý Naxx, OS a VoA. Za dob Ulduaru jsem se na raid moc nedostal, tak jsem si napsal přihlášku do Enklávy(pro guilda
:DD) tam jsem prošel pár bossů a hm v Ulduaru, ale než jsem se stihl rozkoukat, absence mnoha lidí zapříčinila rozpad. Dále guilda Proven, kde jsem prošel toc 10 a poté z důvodu nedostatku lidí jsme se čirou náhodou spojili o5 s guildou Funky Dudes, kde jsem teď a vykonávám funkci Class leadera DK.
Důvod proč bych chtěl guildu opustit je že náš progress ICC 25 zamrznul na bodě zvaném (duo krasavců
) Festergut&Rotface a problém s některými lidmi
(ne otevřený, něco mi tam vadí, ale to není podstatné)
5) Pravdou je, že přes VT toho moc nenakecám, až na důležité informace se moc neozývám.
6) Podíval jsem se všude až na pár výjímek a těmi jsou Malygos, pan Profesor(icc 10) a pan Yoggurt.
Se znalostí taktik problém nemám a asi díky mé speciální schopnosti kterou mnoho lidí asi nemá a to vžívání se do role postavy ve smyslu: au tohle vypadá nebezpečně tak u toho nebudu stát a tp. Zvládám i nové taktiky na 1st pull. A ne jako někteří kteří např. stojí u Marrowgara v ohni a je jim to celkem volný.
7) Je to vlastnoručně vyexpený char. WoW jsem začal hrát na ofic. Serveru přesně se začátkem WOTLK , pak nějaký to hraní na free serverech a kamarádových accech na TBC není moc podstatné (hovno jsem věděl)
A unholy jsem jel už od začátku, akorát temná doba vlády blood talentu mě osobně moc nebavila.
8)Internet připojení: O2 8mbs Comp mam nový a celkem i za slušnou sumičku,
takže hry, natož hry jako WoW se mi nesekají.
9) S raid time dvojslovně
nemám problém
10) dps se pohybuje kolem 6-7+k podle toho jak moc wipujem.. po hodině a půl wipování, si únava vybírá svou daň.
Pokusím se najít nějaky screen , nebo něco.
Omlouvám se možná je přihláška moc obsáhlá..
nějak jsem se rozepsal a pak už to šlo samo..
omluvte případne gramatické chyby (stává se)
Díky Awers.