Zdravím Deep Thunder
Na úvod bych rád něco nejprve zmínil o svých dřívějších charech. Protože toho o mě určitě napoví víc než můj současný, se kterým se k vám hlásím. Takže ve vanila WOW sem vylevloval priesta
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Kemr
. 60 lvl sem dingnul když vyšel naxx, nicméně sem ještě stihnul s guildou Epic Guardians killnout MC a ZG. V TBC sme založili guildu Not Prepared se kterou sme prakticky vyčistili celej TBC až po kalecgose v SwP. Po rozpadu NP sem šel do g equilibrium kde sem byl pak přítomen u killu 5 zbývajících bossu SwP(muru a KJ až po nerfu). WoTLK je trošku hektičtější. NP se několikrál složilo a zase rozpadlo. Po vyčištění ulduaru (krom Algalona) sem vylevlil
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Davamdmg
a hrál sem s ním prakticky až do teď v guildě TTH. Guilda slabší co se týče 25ky ale složil sem si vlastní desítku a docela se nám dařilo. 11/12 HC s 5% buffem. Wow mě ale omrzelo a dal sem si oddechovou pauzu. Nyní bych se zase rád zapojil do raidování právě u vás.
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (Odkaz postujte do code )
- Kemris, Ork, DK, 80 +
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Kemris
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
- PvE u mě byl vždy vítěz a náplň času ve wow, nicméňe sem rekreačně PvP taky hrával s priestem 3v3 RMP 2000 rating.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
- Tak myslím si že ste G na úrovni a mám tu dva wow kamarády irta a smrta.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
- Equilibrium - to je asi jediná G kde sem leavnul páč sme znovuzakládali g NP. Jinak v ostatních g co sem byl sem vydržel dokud se nerozpadli nebo se tam nepřestalo hrát.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
- Dělal sem RL,GM,CL. Ve všech G ve kterých sem byl sem byl součástí vedení, takže komunikace na VT/TS byl můj denní chleba.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Už sem psal v úvodu, ale ještě je tu vypíchnu. ZG,MC,Karazhan,Grull,Magtheridon,SSC,TK,BT,MH,Zul Aman(mount run),Swp(first aliance kill KJ na dt),Naxx,Sarth +3,Uduar,ToC,ToGc,ICC12/12 ICC25HC 9/12-pauza.
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
-až na pár vyjímek sem byl řítomnej u všech FK. asi sem to dost žral no...
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
-Jak už sem psal: Dělal sem CL healerů...RL...GM...CL priestů...
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
- vlastnoručně levlený
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
- u unholy DK není moc volby...jinak sem se inspiroval podle Eliti Stjerks.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
- Za dobu co hraju wow sem ještě neměl problémy s netem.
- zdieľaný / vlastní PC?
- Vlastní
- koľko máš rokov?
- 24
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom? PS. Ulduar 25 chodíme dočistiť v Sobotu od 16:00 - 18:00.
- Dřív sem wowko vysloveně žral a byl sem schopnej chodit každej den na raid. Teď tak maximálně bych mohl bejt 3X týdně ready.
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
- Bohužel všechny WoL z locka co sem měl už byly smazány.
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
- Achivi moc nemusim. Jediný achivmenty na které sem se dycky zaměřoval byli ty raidovací.
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Tak na závěr bych rád řekl že sem si vědom že můj eq stají za hovno a určitě nevyhovuje vaším podmínkám na LK HC. Je to ale momentálně to nej co sem mohl s pugem doteď sehnat a všimnul sem si že hledáte meele dps. A doufám že by vám tu smrto s irtem mohli dosvědčit něco o mém skillu
Pls omluvte mou češtinu a chyby...maturoval sem za 4...
díky za přečtení