1 ) Daggonet, warrior, 80,
2 ) Není problém PVE ma u mě číslo jedna.
3 ) Chci se přidat k lepší guildě. Dozvěděl jsem se o vás z trade channelu v guildě jestli někoho znám tak to sám nevím možna jo.
4 ) Ty guildy nestoji za zmínku
5 ) To mi nevádí a ostatní mám
6 ) No tak raidovací zkušeností mam hodně jenom ze všech světů u týhle postavy mám ale málo prolezlích dungeonu protože jsem ji doexpil těsně před wotlk ale to nic neřeší protože jsem si již mnoho instancí prolez za postavu jménem Siegge takže jakoby zkušeností mám až až. Ve wotlk jsem byl mnohokrát raid leader a raid asistent a taktiky znam na všechny dungeony a raidy bouhžel EoE nemám diky špatným lidem kteří nejsou schopni pochopit taktiky.
7 ) Account mám svůj a hraju na něm jenom já. Když jsem hrál poprvé za warriora tak jsem si myslel že budu napořád arms protože me strašne za ten spec bavilo ale jednou když jsem dorazil do OU a tam jsem byl dungeon a tankovy spad net tak jsem musel tankovat a od ty doby mě to tak chytlo že tankuju a tankuju pořád nevím čím to je ale strašne mě to baví a strašně rád experimentuji. A talenty podle guildy bych neměnil protože to je moje věc.
8 ) PC a net mám dobrý není problém je mi 17 a rodiče mě nikdy nevyhazujou od PC.
9 ) Ano čas mi vyhovuje.
10 ) Heh tato otázka je taky zkopirovaná a odpovím na ní stejně jako vždycky ne nevádí mi wipovat tědka rád experimentuju takže wipovaní mi nevadí.