Pro ůvod ahoj,jmenuju se Martin :
1 ) Hraju Undead warlocka Tormented od TBC,kdy se z něj na 70 stal main po té,co jsem se rozhodoval mezi lockem,druidem a magem =)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Tormented2 ) PvP x PvE : PvE pro mě bylo vždy přednější,na PvP sbírám tak akorát nějaké věci bokem a sem tam něco zajdu
3 ) Odkud vím o Deep Thunder?
O Vaší guildě vím již dlouho a k přihlášce jsem se odhodlal,když jsem viděl opětovně Váš nábor na tradu
4) V poslední guildě jsem byl nahrazen kvůli ůdajně víc skilled a spolehlivým lockům,kteří jak jsem se informoval asi po 2 týdnech 1. přestal hrát a 2. migroval
5 ) Problémy s komunikací na vt?
Žádné,ale záleží na náladě =)
6 ) zkušenosti s raidy :
ICC10 HC 11 / 12
ICC25 HC - na profikovi neúspěšně 1x , Sindra bez achi z HC,taktiku vim
největší -- LK taktiku na norm. znám , ale dole ho nemám ani na 10... =/
7 ) Podrobnosti o postavě:
Tento acc je čistě můj,kdysi jsem měl sdílení acc,ale nedělalo to dobrotu...
Talenty jsem nepředělával od přijetí do poslední guildy,kde tak po mě byli vyžadovány tj. desto + SF na Saurfanga a demo pro boost raidu
8 ) jaký máš přístup k WoW:
S výpadky internetu problémy nemám,občas mi ale padne wow i pří 50fps...
PC mám kouoený herní komplet
22 za rohem
9 ) Čas na raidovaní.
Raid time ani dny mi nedělají problém
10 ) WWS ani nic podobného bohužel z poslední doby nemam
11 ) Tak přínosem by mohlo být,že se za každou cenu snažím vyhýbat failům,mám zkušenosti s více classami,relativně dost času na hraní a sem převážně v klidu,občas nějakej ten příhodnej jouk na vt...A nemám rád slack,tudíž ani neprovozuji =).
Tak doufám,že jste se při čtení příliš nenudili a nechytali za čelo a dík za Váš čas =).
BTW GZ k real firstu haliona na 10ce HC =)