Zdravim vsechny co budou cist moji prihlasku.
Jméno moji postavy je
Layia Holy paladin s offspecem Prot.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Layia1)Neco o me v realu: jmenuji se Vítek jsem od breclavi a mam 23let a pracuji jak stavbyvedouci.Co se týče vzdělaní tak nějake ty skoly hotove mam.
2)Co se wowka tyce zacal jsem hrat asi pred 4mi lety v dobach BC predtim jen na neofiku.To jsem zacal jako Warrior a prosel zakladni a mirne pokrocile instance a raidy BC.Mezi tim jsem si expil mage, ktereho jsem doleveloval pred prichodem WOTLK.Po té co jsem zakoupil datadisk jsem si vyexpil první DKco na 80 a potom Maga s tim jsem hral az pred prichod patchu s TOC.pote jsem si dal pauzu asi 2mesice a po pauze vyleveloval paladina.Paladin je pro me zatim nej postava kterou jsem hral s paladinem mam prohozene toc - normaly ;togc krome anuba jak 10/25 v ICC 25 12/12 normal ICC25HM 9/12.
3)Rad bych sel do vasi guildy z toho titulu ze rad raiduji a u nas v ITTP je ted prazdninova krize a na raidy dojde sotva 10lidi a to mame jit 25man.Jak jsem se o vasi guilde dozvedel no cirou nahodou jsem sel s 2ma lidma od vas z guildy rep run v outlandu.
4) Co se hrani tyce tak hraji na notebooku s VT problem nemam sluchadka 2x kdyby 1 odesly, internety mam taky dva z toho tytulu kdyz na jednou poruchu prepnu se na druhy a pokracuji takze vypadky u me nehrozi.
5)Momentalne hraji holy/prot talenty kvuli snizenemu cooldawnu na stun a vetsi absorb a cas na sacred shield jinak neni spatny jet holy/retry na celkove boostnuti critu o 5%.
- eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Layia -
6)Rad bych sel k vam do guildy protoze za dobu v ITTP mam 90%ucast left time coz znamena ze jsem snad vzdy na raidu, za posledni 3 mesice 100% milion dkp rank HC raider ale k cemu mi to je kdyz se ted nechodi.
Ja vam muzu nabidnout aktivitu na raidech spolehlivost healu a znalost taktik.
No uz me vic nenapada tak nezbyva nez se rozloucit.
For The Horde
Layia
Good Luck
Deep Thunder