Zdravim Guildu Deep Thunder!
1. Moj nick in game je Bombardacik ako som uz uviedol na zaciatku prihlasky som 8O lvl Undead Frost mage. (talenty mam na PVE)
Ked treba tak talenty zmenim na fire.
2. Zijem vdaka PVE a teraz prislo WOTLK takze to bude este velmi zaujimave. I am only PVE.
3. O guilde som sa dozvedel na WoW jutsu v guilde nepoznam konkretne ziadneho clena ale chcel by som kazdeho spoznat.
4. Momentalne som v guilde Legion de Muerte je to sice guilda plna v pohode ludi ale nedosahuju ziadne vysledky
5.VT je samozrejmost mikrofon tiez s dorozumievanim nie je problem (dufam ze webka nie je povinna
)
6. Moje raidovanie bolo na servery menom Storm Scale je to skor PVP ofik ale nasiel som si tam slusnu PVE guildu s ktorou sme davali skoro vsetko KZ MH SSC TK BT (okrem SWP vsetko, vtedy este nebol patch 2.4.0.) mojou povinnostou bolo vybavit cely raid roznymi potionmy ako Frost prot. na Hugh Warlord Najentus v BT. Lenze potom kamosi chceli prejst na DT lebo ze je tu vela cechov a slovakov a tak som sa s guildou rozlucil a presiel som na DT. Expil som ked sa prave nahodil patch 2.4.0 a tak nemam skusenosti s SWP
Taktiky na kazdych bossou dobre poznam.
7. Mojho maga som si vyxpil sam na kupovanie nemam peniaze
Talenty mam vo frost preto lebo to moze byt vyhoda lebo pet regeneruje manu a mam ice barier ktora ulahcuje pracu healerom. Talenty samozrejme upravim/zmenim podla toho co povie CL.
8. S internetom problem nemam 3500Kb/s
Mam vlastny laptop
Mam 17 rokov a nestava sa mi ze ma rodicia zenu do postele
9.Ten cas na raidovanie mi uplne vyhovuje
10.Tak urcite sa mi nepaci Wipovanie ale tak chybycky sa obcas stanu a raidovat budem tolko kolko sa bude dat.
11. No ja zacnem minusom. Mojim najvecsim minusom je moj gear ktory nie je bohvie co ale tak nemam moc skade zohnat gear lebo ako som uz hovoril legion de muerte toho moc nedaju tak chodim HCcka a vyrabam si nejake veci z tailoringu a este repky, ale tak myslim si ze gear sa da vzdy zlepsit. Do vasej guildy chcem ist preto lebo viem ze tato guilda bude dostahovat vysledky aj v dalsich patchoch a urcite to bude svami zaujimave. Budem sa snazit guilde pomahat so vsetkym cim sa da a myslim si ze moje skusenosti s raidovanim v BC su dostacujuce a mohol by som povedat ze aj rozsiahle. Chyba mi momentalne druha profka lebo som si zrusil mining a changnem to za herb (potrebujem zarobit nejake tie goldy a z miningom to moc neslo lebo skoro kazdy mininguje
)
P.S dakujem za vas cas