Na zacatek bych chtel pozdravit vsechny cleny DEEP THUNDER..
Jmeno moji postavy je Dehead, 80lvl, Orc ele shaman, profese JWC 447 a ENCH 425.
Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Dehead&gn=Evil+BrotherhoodJelikoz me klani mezi hraci samotnymi moc nebere, jedu celou dobu PVE.. Nekdy se muj shaman na chvili prevlekne do PVP gearu a zkusi nalozit alikum v Battlegroundech nebo WGcku, jen pro odreagovani
Proc bych chtel k Vam? Kdo by nechtel byt v jedne z nejlepsich guild na nasem serveru a drtit pod tlakem bosse v Ulduaru
Uz driv jsem slysel o Vasem seskupeni a uspesich, ktere Vas provazi a tak jsem chtel zkusit se k Vam pridat..
Jedna z mych prvnich guild byla Misantropick Division, ktera se zdala velmi slibna. Bohuzel znicehonic odesla spousta lidi pryc a guilda nebyla schopna slozit ani naxx10. Proto jsem podal prihlasku do me nynejsi guildy, ktera nese nazev Evil Brotherhood. Je to sqelej kolektiv a maji dost zkusenosti, ktere pro me byly cenym prinosem. Bohuzel EB uz od doby maturit prestali vicemene raidovat a ja se musel spokojovat s pugy. Dalsi mesice nasledovali a guilda stale neraiduje kvuli tomu, ze jsou prazdniny a hodne lidi je na dovolene atd. Jen si rikam co bude po prazdninach.. Po domluve s Gmastrem jsem se rozhodl zkusit stesti jinde.
Ventrilo pro me nepredstavuje zadny problem a mluvit umim taky
O zkusenostech z raidu se da mluvit jen o WOTLK, jelikoz jsem si vetsinu starsich raidu (BT, SW, TK..) prosel az po dataci.. Na Nortrendu jsem byl EoE10 - 25, OS10 - 25 + 2draky nejvic, jinak progres naxx10 - 25 a take ulduar 10 po vezaxe a 25 po thorima. Bohuzel jsem toho vic nestihl a tomu odpovida i muj gear..
Taktiky Ulduaru mam dokonale nastudovane a i o pulnoci ozralej bych je vedel :DD
Tento acc jsem se rozhodl koupit vicemene kvuli kamaradum z PHGP, kteri me stale premlouvali at uz na tom trapnem "fricku" nehraju a dam se na poradne hrani
Osumdesatku jsem stihl zatim jen jednu, ale to proto ze ji davam max prostor a snazim se shamana dovest co nejdal to pujde a zdokonalovat je porad co. Jinak acc je jen muj nikdo jinej na nem nehraje a ani nebude
Talenty mam podle sebe a nedela mi problem se je zmenit, kdyz mi da nekdo rozumne vysvetleni
Mam 24 let, bydlim v Brne na privatu kde nam pripojeni zabezpecuje UPC, s kterymi jsem jeste nemel za ty tri roky problem. PC mam vlastni a nikoho na nej nepustim
ani mamu, se kterou uz diky bohu nebylim pet let
V praci jsem od pul 9 do peti odpoledne v tydnu a vykendy volne. Dokud se nerekne pri raidu konec nekoncim a je me jedno jestli je to do dvou do rana
WOW hraju kvuli raidovani a wipovani patri k progresu jako ke skopku cigaro
tagze stim zadnej problem nemam. Patrim k tem blaznum co by mohli raidovat i petkrat az sestkrat tydne a nevadi jim to
Me prijeti k Vam je samozrejme ciste na Vas ja jen muzu slibit kazdou moznou ucast a 100% pripravenost na raid. Taky rad pomuzu nizsim levlum pokud je potreba..
Predem diky za Vase odpovedi, popripade kritiku
s pozdravem Richard