Zdravím Vás lidi v guildě Deep ThunderBudu se tedy přibližně držet Vaší struktury pro přihlášky.
1)Nick: Crucible
Class: Druid
Specs: Feral dps / resto
Armory:
- kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/crucible/simple
2)PvE x PvP
Nemám asi ani proti jednomu stylu nějaký problém. Mně více baví PvE, ale to neznamená, že si nemužu občas zahrát PvP. Každopadně v PvP už nejsem žádný hard-core hráč jako dříve.
3)Chtěl bych k Vám, jelikož raidujete 25man a ne 10man. Což evokuuje k tomu, že bych nebyl v druhořadým raidu. Mám na mysli to, že některé guildy mají zřízené například 2 10man raidy a většinou ten druhý raid je o mnoho horší než první. Již jsem se už takto spáli, nebudu veřejně uvádět kde to bylo. A jinak chci zlatý dobrý časy zpět a hrát opět 25man raidy.
4)Audience of the elements - help guilda pro expení
Fatality
C O R E
5)Komunikace mi nedělá problém. TS, VT, Mumble.
6)Vanila : Zul gurub
TBC : Karazhan -> Mount Hyjal
WoTLK : Naxx -> Ulduar
Cataclysm :
BWD: Magmaw (vyprogresovaný ods na 8%)
BoT: Halfus Wyrmbreaker a Valiona and Theralion(vyprogresovaný councily na 1% hp)
Pokaždé sem měl teoreticky naučené bosse, co se tam děje a občas sem i asistoval.
Vše, co jsem zmínil tak jsem dokončil před nerfem.
7)Acc je můj, char je vlastnoručně vylevelovaný.
Odjakžíva jsem feral dps druid jen občas sem si zkoušel jiný specy.
Doexpil jsem 85lvl a díky LFG systému jsem specnul na tanka a nyní jsem zpět ve feral dps. Nejvíc mě to prostě baví, to je asi důvod, kterej mě pořád vede k těmto talentům.
Průměrné FPS v Orgrimmaru je 70, momentálně na raidu se pohybuje kolem 60.
Latence je kolem 70-100 když není zalagovaný realm a běží, jak má.
Mám svůj vlastní stolní PC a MacBook.
Jinak mi je 19 let. Žiju v centru Ústí nad Labem a mám akorát maturitní ročník, ale to neohrozí nijak čas pro WoW. :-)
9)Mohu každý den kromě pátku. Časově vše také stíhám a je bezvadné, že se končí ve 23:00, alespoň se trochu dýl prospím, ale tím neříkám, že kdyby byl progress něčeho, tak že musím vypnout PC ve 23:00.
10)Nemám žádné statistiky momentlně. Ale na dummy(boss) bez buffu, potionu, flasek, jidla atd. dávám 12,6k dps. Zrovna s Piglampou jsme sli testovat, kdo ma vetsi dps
11)Achievementy mě celkem baví. Když je čas, tak si je dělám.
12)Myslím si, že jsem ambiciózní člověk, který WoWku dává dost a chtěl by progressovat high-end v raidech. A přínos bude snad moje DPS. :-)
Děkuju za přečtení a čekám na odpověd´.