Ahoj,
Jmenuji se Viktor,je mi 18 let a jsem z Brna
Hraju za Priesta už 2 roky a WoW 3roky,vždy za heal a HOLY,hrál jsem na dříve na ofiku asi v roce 2007 ale pak jsem přešel na Free Anthoria (nejlepší a největší CZ/SK server Blizzlike),když jsem se při Cataclysmu chtěl vrátit,tak jsem zjistil že mi Account ukradli,jelikož jsem ho měl od kamaráda na kterýho jsem neměl kontakt tak jsem musel udělat nové,všechny klíče koupit a začít expit (21.11.2010) a doexpil jsem na začátku roku,
Classa : Priest
Tallent build: Holy
Rasa: Troll(Pro pve :-)
Armory:
- kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/zerox/simple
Item LVL 350
Preferuju PVE ale pvp nikdy nepohrdnu(2300RPM,2400Rogue,priest)
PVP si zahraju na o víkendech na Free Arena tournametu (Zlatá 3.3.5)
Nebaví me komunita namyšlenejch lidí co nic neumí jenom žvaní a mají 0/12 ,kde i s pugem v OG dám víc než s guildou
Komunikace je pro mě důležitá,jsem komunikativní typ ,který potřebuje při wow plkání a kecy který jsou k nezaplacení
S Raidama mám velké skušenosti,hlavně na TBC a Vanille,na Vanile jsem hrál na ofiku ale na začátku TBC jsem přešel na Anthorii ,tam jsem byl v Guilde Cosmetic Wipes (nejlepši guilda serveru) na které jsem zažil několik Realm Firstu(OBS,Malygos,Astral Walker,Insanity TOGC25),já vím že si řeknete Freečko je bug na bugu ,ale Anthoria je jiná .Všechny problémy se řeší do pár dní a nevypustí bosse nebo raid dřív než je na 100% funkční a když jsme u bugů tak ofik není svaté místo viz.Tol Barad bugování honoru,BD a jejich kill nejmenovaného bosse ...Na konci WOTLK jsem se rozhodl že půjdu na ofik,vyexpil jsem a udělal jsem si pár achivmentů ICC a UD,všechny taktiky z Cataclysmu znám z Tank. guide.
Byl jsem vždy ten co věděl taktiku i na Bosse ve Vanile a znám je nazpaměť,takže mýslím že bych pro vás byl dobrý rádce.Včerejší celý den jsem se koukalna videa na Tankspotu pro healery,takže můžu porad,ale myslím že je to zbytečné :- )
Account je můj a nikdo neví ani jméno :-) natož 12ti místné heslo
Tak talenty jsou holy už 2 roky (pvp disco),ale přemýšlel jsem že na 4.0.6 půjdu do disco,protože jsem byl na PTR a s T11 jsem měl v discu PW:Shieldem(bubla od priesta) 45k absorb + když vycastím Flash,Heal,Great heal-2s CD takže bubla za každejch 6s,teď je absorb 13k což je smutný.
Internet mám O2 8MB ,který my nikdy nepadlo a to ho mám 2roky ...
Počítač mám super:4GB RAM,4-jádro Atholon AMD,Ati Radeon 5570 HD = 60FPS v OG na náměstí v ultra detailech :- )
Mám jediného sourozence v Irsku takže jsem na počítači každej den od 14:00 do 23:00 a nidky na můj PC nikdo nechodí(přísnej zákaz
)
Tak raidování mám jedinej problém v útery (to mám do 18:15 kytaru) a pak se ještě neco naučit
Achivy mám rád ale jenom ty ze kterých mám titul nebo mounta.
Tak rád bych byl v dobré komunitě lidí a našel pár dobrých kamarádu třeba pozdeji na sraz:-).Tak mám dobré zkušenosti a znám ty taktiky.Nemusel bych chodit ani nejak moc Raidy ,hlavně schopné lidi na 5many a Achivmenty.Myslím jsem ze sebe dostal maximum tak doufám že to nebude zbytečné :-)
Zatím ahoj :-)