1) Sheii UD shadowpriest
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Sheii2) jsem z 95procent pve hráč, ale Bgčka si zajdu na arenky jsem asi klobáska a nedaří se mi = nebaví mě to, takže tam nechodím. Takže si ve volném čase zajdu raději nějaký 5man než že by jste mě našli někde pvpkařit.
3) Proč Deep Thunder? bude to trošku zamotané ale pokusím se to vysvětlit. Podával jsem si původně přihlášku do Stones, kde měli prvně výhrady k mému equipu, ale po výměně gemu a trinketu jsem si měl napsat o inv. Přihlášku jsem ale odvolal jelikož se zdálo že se Sanguinary po prázdninách znovu rozjede, teď už vím po rozhovoru s bývalým GM, který se vrátil včera z dovolené že to byla chyba a jádro tehle jinak pohodové guildy už hrát nadále nechtějí. Taky jsem zjistil až po podání přihlášky že místo 4x raidu v týdnu jak mi původně Baxi řekl raiduji Stones 5x v týdnu, což je na mě moc a není to čas který jsem ochotný strávit u pc i když neříkám že tu někdy trávím i víc času
ale prostě být vázaný na 5dní být nechi. A o vás vím jelikož si tu podával přihlášku Autexan. Jinak nikoho z vaší guildy neznám.
4) po transferu z chromaggusu na DT (70lvl - Myth, Skurut Hai, pausa Legacy of Fos - lidi z chromagusu, Scoiatael - chyba, Draconic - rozpad pri progresu sart+2d, Sanguinary - rozpad teď přes prázdniny, jinak nejlepší guilda doposud kde jsem byl co se týká lidi a skillu, bohužel ze startu prázdnin se brali lidi na doplnění raidu jako záplaty a šlo to z kopce ).
5) Mikrák a Vt mám a nebojím se použít a přímo nenávidím když je někdo na vt vím o něm a píše, to pak chytám nerva :p
6) Myth - maghteridon, grull, Skurut Hai - progres SSc pak ta wow pauza, Legacy of Fos - nax10, Scoiatael - zabitý čas s lidmy trošku jinde skillem, ne všichni ale většina. Sanguinary os+3d, naxx25, ulda25, ulda10 - výběr lidi na HM. Tohc 10 4/4 v 25ce 2/5 ale bylo to pro mně utrpení s pugy.
7) Acc vlastní, na 60ku vylevlované za pomocí kamaráda, který hrál když jsem byl v práci 60-80 sám a priesta bych opravdu znova nelevlil je to na facku jak všechny jiné classy jsou oproti tomu v pohodě.
wow jsem si koupil sám, platím si sám, net mám od UPC 10mega, až se ukáže někdo kdo mi přispěje o PC se podělím zatím zde však kraluju sám
jmenuju se Petr je mi 25let a pracuju už konečně jen na ranní směnu ne jak dřiv.
9) raid time mi právě že vyhovuje je to u vás stejné jako bylo v Sanguinary takže np
10) myslel jsem si že guilda jako ta vaše je na tom tak dobře že se tu newipuje, což je hlavní důvod proč k vám chci abych ušetřil :p
samozřejmě wipefest np
I když to v přihlášce mělo být zahrnuto v 7bodě tak jsem si nechal Talenty až na konec. Jedu stále shadowpriesta a healoval jsem jen když jsme s kamarády dolevlili na 70 a začali skládat raidy a nebylo dost healu, pak jsem healoval čerstvě po 80ce při sbírání equipu, ale to jsou z celého mého hraní asi 3procenta kdy jsem jel heal + healování v BG. taky jsem jel Holy v Skurut Hai, kde byl zájem jen o Holy priesta a tak jsem se přizpůsobil, ne však na dlouho. Takže pokud hledáte Shadowpriesta myslím si že nikoho nezklamu, pokud hledáte holku pro všechno tak heal je opravdu věc která mě nebaví a nepojedu jí.