1 ) meno postavy:gremy, class : sh priest (holy offspec),
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?: hraji pve sem tam zajdu i pvp gear mam vull vici
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder? : koukal jsem na videa zaujala me vase guilda
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť? :byl jsem ve wfa confederacy a byl jsem vyhozen za delsi nepritomnost duvod:nemel jsem pripojeni k internetu
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? : ventrilo mam pouzivam ho uz nejaky patek zakze mi nedela problem
6 ) Raidovacie skúsenosti: mam vyprogressovano 6/13 hc
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)? mam 11/12 normal 6/13hc organizoval jsem antrameda na hc .
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:postavu jsem si levloval sam, nikdo jiny za me nehraje talenty jsem si udelal sam a takto mi vyhovujou
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
8 ) jaký máš přístup k WoW: u wow jsem ve volnem čase
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
- zdieľaný / vlastní PC? pc mam vlastni
- koľko máš rokov?je mi 18 let
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom? tyto dny mi vyhovuji cas mam od 16:00 do 0:00 cca
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code ) [url=http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img810/8594/wowscrnshot060111230320.jpg&via=mupload&newlp=1]
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy. chtel bych pomoci v progressu nevim jestly na to mam to necham na vas aby jste me ohodnotily. Kdyz me vemetu budu rad jinak dekuji za cas ktery ztravite u cteni me prihlasky a predem nekuji za odpoved