Takže zdravím guildu Deep Thunder
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Samanttha -
Samanttha,Priest,80 lvl + (kdyby šlo náhodou armory)
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
-Tak jako pvp hraju ve volných chvilích a to občas.. většinou pve to mě baví víc
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
-Zvažuju proto že hledáte Heal Priesta,gildu znám už dlouho a jen tak náhodně jsem se kouknul na webovky a bylo tam napsane že hledáte priesta tak proč si nenapsat přihlášku... A myslím že z Guildy nikoho neznám
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
-Byl jsem v Tdi-
The Death Itself , odešel jsem proto že se třeba v raid time nesložil raid, pak třeba že chtěli progresovat hard mody v UD a po 3 pokusech to vzdali.
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
-Tak jako s mikrofonem a VTčkem nemám problém
6 ) Raidovacie skúsenosti:
-Tak instance UD 10 clear až na algalona, pak UD 25 clear krom Y-S a Algalona,Toc (10,25)clear a ToGc 10(2/5)
-Na raidu sem neměl žádné organizačné práce..V guilde sem byl ale Class Leader
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
-Tak ACC je můůj
-Talenty musím ještě respecnout z Shadow na Holy jak mi bylo řečeno ale to je jen maličkost,jinak talenty sem dělal podle sebe
-Samozřejmě že sem ochotný si upravit talenty podle Guildy
8 ) jaký máš přístup k WoW:
-Ted jsem si kupoval new Ntb takže to jede jak má,ale jak je bouřka tak net sem tam padne..
-Vlastní Ntb
-Mám skoro 18 let a nestává se mi že bych měl jit po večerníčku spinkat:)
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
-Ideální raid time
S minulou guildou sme to měli podobné
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
-Nevadí mi Wipovat,goldy na opravy mám takže v poho a budu se snažit aktivně a pravidelně raidovat..
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
-Prečo tak preto že hledáte Priesta přinos no myslím že by nějaký měl být teda aspoň snad.