1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Nolly,Holy Priest ,80 level
Link na Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Nolly2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
PvE to je důvod proč hraju tuhle hru, moc mě baví healovat něco co vede k dosažení úspěchu, který nemusí přijít hned ale nemám rád zbytečně ztracený čas ve špatné guildě kde se wipuje na hloupostech.
PvP jedine sem tam nejake BGčko na achievement.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
K Vám bych chtěl z důvodu že jste jedna z nejlepších gild na serveru a zabíjíte bosse na Icecrown Citadel HC, rád bych si to také někdy zkusil čas na to mám ale zatím se mi bohužel nepodařilo najít vhodnou guildu která by na to měla.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Byl jsem v gildě Iron Guards (Aliance), kde jsem byl spokojen ale u aliance je hrozná nuda tak jsem přešel k hordě kde jsem vstoupil do gildy Night Raiders kde by ze začátku Raid time vyhovoval ale po změně povolaní jsem nemohl raidovat do 2 do rána tak jsem odešel, nyní jsem v guildě The Insomnia kde je ten raid time o něco kratší ale do 00:30 raidovat pořád do tolika hodin bylo pro mě šilené a vůbec jsem nespal.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Z Ventrilem problem nemam, jen nemam mikrák.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
WoW jsem začal hrát par měsiců po vydaní classicu, prvně jsem hral warcraft 3+datadisk a myslím si že je velká vyhodá znát celý ten příběh o Stromu Života a Arthasovi, V classicu jsem raidoval jen v Naxxramas a pak chvili přestal a začal jsem hrát až v TBC kde jsem prošel všechny raidy na free serveru Fakaheda, Wotlk jsem začal hrát už na offiku kde jsem prošel všechny raidy za mého DK a pak pokračoval dále z priestem.
Takže:
VoA : CLEAR
Naxxramas : CLEAR
Ulduar : 10clear + HC, jen Algalon ne
Sartharion: Clear
Malygos: Clar
ICC: 11/12 10tka(HC 8/12). 9/12 25tka
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Acc je můj, postava vylevelovana taky mnou,Talenty mam zvolene tak aby mi nedocházela mana a přitom měl Imba Bimba heal , nevím co bych kním dal dodal..
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Pc mam vlastní, připojení k netu dobré, v raidu se mi to neseká jen u Marowgara teda trochu..
Jmenuju se Martin a je mi 18 let :-) a mam psa :-P
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Čas na raidy mám od 15ti hodin do XX:XX celý týden až na pátek teda
11. Napíš prečo by sme mali prijať do gildy:
Tak myslím si že zkušenosti mám dobré, jako healer snad nějaký ten skill také,myslím si že jsem nekonfliktni člověk se smyslem pro rodinný život a smyslem pro humor xD a jako přinos pro vaši gildu by mohl být ten že se pokusím vás udržet naživu
Tak to je asi všechno, kdyby něco chybělo tak prosím napište rád odpovím na všechno :-)