Zdravim všechny z guildy Deep Thunder kdo jsou ochotni si tohle přečíst
1 ) Craymer, Undead Shadoow Priest, 90 + odkaz na armory (Odkaz postujte do code )
Alti- Mahy 87 myslim. Na něm mám odpogreslé ty starý raidy o kterých se dále zmíním.
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
PVE je pro mě priorita ve všech ohledech. Nejradši mám asi když padne boss na kterém mám odehráno spoustu hodin .
PVP chodím v Discu a to jen proto abych ukázal Alíkům ,že v BG za nic nestojej.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
K Vám chci protože jsem se na WoWprogressu dočetl ,že jste stabilní guilda což je důvod proč bych chtěl odejít z mé stávající guildy. Nemám totiž zájem o to každý týden dobírat lidi z worldu a čekat až se naučí taktiku a svojí classu.
Dozvěděl sem se o Vás taktéž na WoWprogressu. Sám si totiž hledám guildu o které se myslím, že je pro mě ta pravá
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Jak sem už výše zmínil nerad před každým raidem čekám až se lidi ze základní raid grupy dostavěj, (Místo v 19:00 přijdou v 21:00). Pořádnej raid jsme nesložily už třetí týden po sobě. Poslední týden jsme nebyli vůbec :/
5 ) Robí ti problém komunikácia cez TeamSpeak 3?
Ne
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
Všechno co mám zabité na MoP mám taky odprogresované. Co se týče starších raidů jako je DS tak to sem hrál za huntera Mahy na kterém sem si to progressnul taky.
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Ani né samozřejmně taktiku musí znát každý alespoň z videa
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Všechny postavy co hraju sem si i sám vyleveloval . Priest byl první na Drak´Thulu
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Talenty mám tak jak mám protože to tak je nejlepší. Dominate Mind mám kvůly prvnímu bossovi v HoF protože nepotřebuju další CC o které bych se musel starat na třetí plošině.
Pátý řádek talentů je velmi proměnlivý. Power Infusion používám na zerg v HC dungeonech . Na bossech kde jsou addi( nebo targety) , které jdou rychle dolů a je jich hodně používám Twist of Fate kvůly 15% zvýšení dmge. ( Elegon, Garalon,Qin-Xi a jeho bratr ) vlastně je to většiná bossů . No a Divine Insight mám když vím že budu mít prakticky 100% uptime dotek. (Feng atd..)
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Internet v pohodě a PC to taky v klidu zvládá. Na ultra 1920:1080 mám v raidu kolem 100fps.
Vlastní PC
Je mi 18 let.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Neni problém
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
Tak tady se musím omluvit že logy nemám. A ani si nejsem jistej že je u nás někdo dělal.
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
Achievmenty sbírám jen když je čas. Samozřejmně mě vždycky poteší ten zvuk když mi procne Achi
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy.
No tak zprvu hledáte Spčko což já hraju. Taky si myslím, že hledáte někoho kdo ví co má mačkat, to si myslím taky splňuji. V poslední guildě sem měl 100% docházku , takže s tím taky nebude problém. Co si přeju já je aby byla nějaká stabilní grupa lidí na které je možno se spolíhat to je vše.
Přihláška je sice velmi stručná , ale snad obsahuje vše co má (až na ty logy).
Díky za váš čas