Zdravím všechny členy Deep Thunder
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)
Cristyna/priest/80
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Cristyna2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
no tak pvp mě nikdy nebavilo ani moc nešlo takže občas si zajdu nějaký to daily ale to je asi tak vše... Pve je to proč hraji wow baví mě poznávat nove instance bosse a jejich vlastnosti a různé taktiky...
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
No tak chci k vám hlavně proto že už ste dost stará guilda dobře fungující a vždycky ste patřili mezi top guildy na serveru.. Chodil sem s vámi i togc 10 za mého paladina jako tank který byl eště před dvěma měsíci můj main ovšem po těch dvou letech co ho hraju mě tak trochu omrzel a chtěl sem zkusit něco jiného tak sem začal hrát priesta který mě na 120% baví a stal se mainem... když sem byl s vámi togc poznal sem že ste opravdu dobrá parta lidí se skillem takže bych se k vám rád připojil i s altem paldinem Zelotem viz link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Zelot4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Nyní působím v guildě Wish která se skládala z lidií kteří odešli z guildy Deathwing.... byli sme dobrý šlo nám to ale postupem času lidi přestali mít chuť progressovat a chodili pouze na farmu... což mě opravdu nebaví...
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Mám headset, ventrilo mix takže urřitě ne...
6 ) Raidovacie skúsenosti:
No tak wow sem začal hrát chvíli po té co vyšlo TBC kde sem si odprogresoval vše od kz až po swp ovšem v té době sem hrál za paldina Zelota tanka kterého sem eště před dvěma měsíci považoval za maina jak už sem psal takže na moje achievmenty se moc nedívejte moc jich nemám....
jinak ve wotlk mám zatim vše clear jak Ulduar HM až na Algalona tak i togc jenom teda 10 tribute run...kromě togc 25...
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
sem první a jediný majitel accountu vše sem expil sám.... Mé talenty sou v shadow a to 13/0/58 je to podle mě nejlepší způsob rozdělení na pve... můj secondery spec je disco
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Přístup k wow mám kdy chci dokkonce i když sem ve škole:P mé připojení je něco okolo 16mbits takže v poho zatim sem s ním žádné větší problémy neměl... Za dva roky co hraju wow sem dostal disconect asi 3x.... mám notebook který je pouze můj s nikým ho nesdílím je mi 16let
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Wow hraji kadžý den hned po škole v pracovních dnech mi čas 19:00-23:00 velmi vyhovuje
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
no tak sem trpělivý, laskavý, chápající rád progressuji nové instance a zkouším nové věci a doufám že vám moji přítomností připspěji k prvním killum různých nových bossů jinak jaký sem je těžké o sobě mluvit proto by bylo nejlepší kdyby ste to poznali sami
Tak to by bylo asi všechno k mé přihlášce tak doufám že až to budete číst že to nebude pouze vaše ztráta času:) Předem děkuji za vás čas