1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)Quetak, Shaman resto/ele ,80lvl
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Quetak2 ) PVE vs PVP čo ty na to?PvP velice okrajově - kupuji Deadly set za přebytečné conquest emblémy.
PvE je pro mě zábavnější, taktičtější a upřednostňovanější (hrozný slovo).
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Vypadáte jako guilda, která to myslí s raidováním vážně, což je taky můj požadavek. V aktuální guildu jsem měl velký příslib, bohužel i když se ví 5 dní dopředu že se pujde 25man tak se sejde tak polovina a pak se zbytek shání, což není zrovna podle mích představ.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Meritum Dominus - PvP guilda bez žádných raidů ->pugy
Senior League - PvE guilda -> viz. 3)
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Nerobí...:-)
6 ) Raidovacie skúsenosti:- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?Naxx10/25, Eye10/25, Onyx10/25, Voa10/25, OS10/25, Toc10, UD10/25-ne celé...
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)? Do organizování jsem se nikdy nehrnul, to přenechávám zkušenějším. Taktiky znám pouze z těch bossů na kterých jsem byl - myslím si že velice dobře. Tak kde jsem nebyl neznám, ale jsem velice učenlivý člověk, stačí jednou vysvětlit, popřípadě jsem schopen naštudovat taktiku předem z wowheadu, popř. z youtube.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?Vlastní výroba.
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?jak resto tak ele talenty mám pro maximální podporu raidu -> různé buffy po critech atp. V resto mám talenty zejména na chain heal a riptide -> od toho se odvíjí i glyphy. V ele mám talenty nastaveny na pure max dps, žádné pvp talenty. Main spec mám resto. S ele jsem schopen vytočit v Toc cca 4k dps.
8 ) jaký máš přístup k WoW:- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?Připojení bohužel wifi, ale nemám s ním problém, pád wowka kvůli připojení se stane tak max 1x za měsíc. HW PC: AMD phenom 9800 black edition,4GB ram,1GB grafika. FPS nejsou problém, mám vždy 30+
- zdieľaný / vlastní PC? Vlastnoručně sestavený za vlastnoručně vydělané peníze :-)
- koľko máš rokov? cca 24,25
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom? Po není problém,St také ne, Čt a Ne - hraju závodně stolní fotbal, ve čtvrtek máme tréningy a v neděli zápasy. Zápasy nejsou každý týden - do června jich zbývá 9, na tréning také nemusím vždy. To bych se rozhodl podle míry nutnosti být na raidu.
10 ) WWS alebo podobna statistika! Pošlite na kageidt@gmail.com.Momentálně jsem v práci, ale i tak recout nepoužívám, příjde mi to jako zbytečný okno navíc. Jinak dps už sem psal výše: V toc10 cca 4k, hps mám 3,5k+ jak kde
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.Jsem nekonfliktní člověk, který WoWkem vyplňuje téměř veškerý volný čas. Rád pomůžu, poradím pokud na to stačím. Healování mě vyloženě baví.
BTW: profese mám ench a tailor (tailor možná časem změním na jwl až na to budu mít dost goldů) 420+
Co víc dodat? ptejte se :-)