Ahojte,
1 ) PostavaApsinth, Troll
, Shaman, 85, Resto - main / ele - off
armory: - kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/apsinth/advanced
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Výhradne PVE presnejšie 25 man raidy. PVP ak tak 4fun.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Momentálne som v guilde Night Raiders všetko by bolo v poriadku len majú jediný nedostatok, ich prístup /NR - nikdy rychle/ čiže zdolavanie raidov je u nich maratón.
Skúšal som to v
Black Division
, bohužial majú full stav healerov. Zachytil som na trade, že potrebujete heal tak prečo to neskusiť
4 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Ventrilo, Mumble, TS - Mám slúchatka s mikrofónom, takže ticho by som nebol
5 ) Raidovacie skúsenosti:Po roku a pol stráveného na freečku som prešiel na offi (2.1.0), kde som začal hrať mága, prešiel som si Karazan, Grull-a, Magtheridon-a, Zul Aman, prvých bossov v TK eye, BT, SSC, SWP.
Do WotLK-u som začal druida /resto/, s ktorým som v guilde Beyond control podctivo odprogressoval Naxx 25, UD 25 aj HM, keď sa rozpadli dal som si pauzu kým nevyšilo ICC, vtedy som začal hrať shamíka
výhradne ako resto. Zakotvil som v guilde Night Raiders, tu som progressoval celé ICC 10 - 11/12 HC a xy-hodín progressu lich-a, ktorého sme ja tak nedali
, ICC 25 - 9/12 HC progress profesor aj sindra.
Cata - mám za sebou všetky HC-čká + Baradin Hold /s guildou stones/
6 ) Postavy, ktoré som za tie roky odskúšal:
vlastnoručne vylevelované:mága arcane/fire/frost
druida balance/resto/feral
paladin prot/retri/holy
priest holy/shadow/disco
7 ) Info o mne: Volám sa Michal, v máji(květen) budem mať 20 rokov
, bývam v Banskej Bystrici, ukončil som SPŠ Jozefa Murgaša (multimédiá) momentálne študujem na UNI v Žiline /FEI/ odpor telekomunikácie. Tu "prebývam" na internáte, čiže som časovo felxibílny a váš raid time mi vyhovuje. Pripojenie na internet mám cez kábel, stabilné a vysokorýchlostné // no lags, no DCs ...
8 ) Prínos pre DT ?Healujem a som v tom fakt dobrý, nieže by som sa chcel chvastať ale mám pocit že mám na viac ako sa ťahať vo vašom tieni. Chcem byť niekým na koho sa môžete spolahnúť v časoch low HP