Zdravim vas
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Rumullajak začit tak třeba jmenuju se Rumulla teda v realu Jara ale spiš Rumulla před týdnem jsem slavnostně zapil 18 bydlím vesměs kousek od brna.....chodim na charbulku do brna na kuchařa takže mam praxu(když je škola) přez prazdniny večer čas pokaždé skoro ale když je škola a praxe tak musim většinou v 10 končit páč rano v 4 stavám ale popřípadě bych to neak vychytal....jinak RL to je špatný prakticky nulovej...hraju jen paintball,tvořím weby a pracuju ve fabrice jako grafik...
Ke hernimu životu tak wow sem žačal hrát už od official bety,na free tedy jen na ofic sem dolezl asi před 2 rokama hral sem na thunderhornu kde mám 3 80 lvl kde sem vedl asi 3 nejlepši guildu v bc za hordu ...pak na dentargu tam amm 2 ally pak na dalšich někde dalši 80 lvl...na DT mam jen palata 80 huntera low gear a rogunu 78 looow... za palata hraju skoro rok gear na palovy mam 25 naxx vsetci 3 specy...jinak byl sem v bloodsquadu,chvili ff,a všude možně.....
prot gear no nnei moc slavnej vim ale pugu moc neverim.....30k unbaf no neni moc no...prave proto bych chtel najit uz konecne neakou guildu ktera by chodila ud....ikdz ud se mi moc nelibi.....v ud sem byl no nebyl sem asi 3 bosse na 10 25 sem byů asi 3x......s pugem ktery se rozpadl...necekane....
nejsem moc dobry češtinář takže prosím o prominutí hrubek...:/
co dal napsat no net mam stabilni 4mb mic i vt atd vsecky tady ty blbosti mam
nebudu to tady zbytečně něak rozepisovat myslim že je to vše co je důležité....
zatim cau
XD