1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)
Nick: Tuzo
Lvl: 80 ofc
Link na armory :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=TuzoClass: Elemental shaman
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
PvP hravam ale iba ked neni raid v dualspece mam PvP ele talenty ale moze sa to zmenit na podla zaujmu guildy.
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
Odporucenie som dostal od Xeranovho syna a dopocul som sa o vas ze ste velmi pohodova guilda a presne to hladam lebo progress v guilde moze byt hocijaky pokial tam neni dobry kolektiv... tak snad si s vami porozumiem
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Moja prva guilda bola Missantropick Division- odtial som odisiel koli tomu ze Guild Master zacal robit hluposti a skladal raid groupy nespravodlivo tak mu odisla polovica guildy... ostial som prestupil do
Neseccary-Bolo tam uzasne zabava a celkom sa nam darilo v progresse no s prichodom Ulduaru nastal problem ze ludia prestali hravat a tak bol problem poskladat raid z tychto dovodov sme sa spojili s guildou Blood Squad a vznikla nova guilda
N e r f e d -aj napriek spojeniu bol problem z aktivnymi hracmi a ludia zacali odchadzat z guildy a preto som si podal prihlasku k vam
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
Funkcny mikrofon mam vsetko funguje ako ma(ak sa nic nepokazi) ale kupit novy mikrofon predsa neni problem
Nerobi mi problem rozpravat sa cez VT niesom po tejto stranke obmedzeny (niesom do seba uzavrety melancholik)
6 ) Raidovacie skúsenosti:
pre TBC som hraval ale neraidoval som..
BC hraval som za uplne inu postavu volala sa Anjielik-Priest Undead shadow spec KZ-clear ML-clear ZA-clear GL-clear SSC-clear TK-nikdy sa mi nepodarilo dat Kael'thasa (ten character-Anjielik bol vymazany po hadke s bratom lebo sme mali spolocny account.Ked mi ho vymazal prestal som nacas hrat WoW a GM-kam som nepisal ziadost o navratenie charakteru)
Teraz uz mam vlastny acc.
S leadrovanim mam skusenosti jedine ak tak z PuG-ov
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?- Vlastny acc/vlastna (vlastnorucne expena) postava.
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto? vzdy som hraval casterske charactery a ele shaman sa mi velmi zapacil po vydani Pre WotlK patchu.
- si ochotný si upraviť talenty v prospech guildy? Ked je dual spec uz neni problem ako som spomenul vo vyssie uvedenej otazke.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?- 20mbit/sec laggy mam jedine vo WG ale to niesom sam
- zdieľaný / vlastní PC? zdielany pocitac spolu s bratmi
- koľko máš rokov? Stáva sa, že ťa rodičia ženú po večerníčku do postele?
Mam 17 rokov vzhladom na vas raidovaci cas zostavam na celom raide
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Vyhovuje ale pravdepodobne nebudem moct byt na uplne kazdom raide
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat? S progressom problem nemam a raidujem pravidelne ( podla podmienok ... nie vzdy sa mi bude dat dojst na kazdy raid)
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy. Toto je vzdy najtacsia otazka
ale myslim ze moje DPS bude pre guildu priaznivy prinos.
PS: Dufam ze nevadi ze som si pomohol vasou Sablonou na prihlasky ale v pisani prihlasok niesom velmi zdatny tak som to skusil aspon takto.