Zdravim,jdeme tedy na prihlasku >>>
1)meno, class, level + odkaz na armory - Shaftik,Shaman,80
- Armory mi nejde,takze se omlouvam ze tu neni link...
2) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš? - Pve guildu take hledam,takze s tim pocitam,i kdyz sem tam si naky to Bgcko skocim
3) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať. - Trade Channel,LF Guild a clen vasi guildy mi poslal link kde si mam podat prihlasku.
4)Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?- Malo 80-tek,zadny guildovni akce (Ani HC,natoz naky raid
)
5) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!). - Neni problem,VT i funkcni mikrofon mam.
6) Raidovacie skúsenosti - Spise jen ty zakladni KZ,Gruul,Magtheridon,preferoval jsem PVP,takze jsem se daleko nedostal,ale ted bych to chtel napravit.
- Ne,nemel.
7) Podrobnosti o tvojej postave - Vlastnorucne vyexpeny.
- Byl jsem Ele,driv i snad tyden Resto.. a to je jen samy kouzleni,takze jsem si rekl dost a presel na Enha,ktere me strasne pritahuje svym rychlym dps.. samozrejme nekterym classam se nevyrovna,ale i tak jsem si ho oblibil.
- Byl bych,ale nevim jak dlouho bych to rozdychaval
8 ) jaký máš přístup k WoW - Ano,kvalitni.
- Vlastni PC.
- 16.Ne,opravdu se to nestava.
9) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (cca 4x - 5x do týždňa). Ako si na tom? - Neni problem,mohu i driv (pozdeji),pokud tedy zrovna neni nejaka neprijemna udalost v rodine
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat? - Tak samozrejme byt nejlepsi bych chtel,ale zase po tom nejak extra netouzim.
4 Hodiny Wipovat? Kdyz budou g na opravy klidne i vice hodin.
Jiste ze budu aktivni,ale samozrejme pokud bych byl treba v nemocnici tak tam Notebook kvuli raidu nepotahnu. (Mozna blby priklad,ale nic se nema prehanet
)
Tak doufam ze se prihlaska bude libit a nazory budou pozitivni,Shaftik