Zdravím,
Je mi 19 let a jsem student VŠ. Moje postava je Synith,troll Shadow priest.
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Synith
PvP jsem nikdy pořádně nehrál, věnuji se čistě PvE
Vaši guildu jsem našel přes wowprogress recruitment. Zaujala mě protože hledáte SP a vypadá to že máte slušný progress.
Wow hraju od vydání TBC, kdy jsem hrával za resto shamana od progressu Gruula až po progress KJ. V té době jsem hrál více než aktivně, takže jsem byl snad u všech first killů kromě prvnich bossů v BT a Hyjalu. Po vydání WotLK jsem rerollnul na shadow priesta, se kterým jsem prošel Naxx, Ulduar s většinou HM, ToGC až po progress Anuba. Za tu dobu jsem prošel tři guildy. V tbc jsem hrál za bohemii(DT), po rozpadu někdy v době progressu BT jsem šel k No Way(DT později BB), kde jsem hrál do rozpadu guildy při progressu ToGC. Od rozpadu no way jsem nějakou dobu nehrál, poté jsem transfernul na DT a hrál chvilku(asi týden) za Conspiracy. Před killem anuba HC jsem přestal hrát z časových a guildovních důvodů. Občas jsem chodil pugy ICC, jinak jsem nehrál až do teď.
Acc je moje, postavy taky.
Talenty mám takle, že mě připadají vzhledem k equipu nejlepší. V případě větších aoe dmg do raidu respecuju na vylepšenou VE.
Internet mám 25Mbit/2Mbit přes kabelovku, takže co se týče odezvy a stability nemám problém. Na PC mám v raidu asi 50-70 FPS, na NTB asi 30-40.
Momentálně mám do 20. Září prázdniny, takže s časem by neměl být problém, pokud někam nepojedu.
Achievy typu Glory of.... raider mě nevadí. Ostatní neřeším.
Snad jsem na nic nezapomněl, Synith