1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)
Farmaceut Troll rogue 80 lvl
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Farmaceut2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Dokopy som absolvoval asi 10bg, najmä kvôli Dinner impossible a G.N.E.R.D. rage
Na pvp skrátka nemám moc času pomedzi raidy a daily.
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel?
Hlavne by som si rád konečne zaraidoval s človekom, ktorý ma v podstate dostal na offi, bol to Matesii. Takisto ma láka kvalitnejši progres ToGC.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
S Matesiim som bol kedysi v guilde Nerfed, ale vydržalo to tak mesiac potom sa guilda rozpadla, chvíľu som bol bez guildy potom som zakotvil v Deathwing, kde asi po dvoch mesiacoch RL a väčina officierov leavla a vytvorila sa moja súčasná guilda Wish, ktorá má momentálne trocha problémy zložiť kvalitnejší raid aj iný deń ako je streda, tým pádom nie je veľmi možný nejaký progres v ToGC.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
VNT mám mikrák tiež, ale väčšinou som ticho.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
WotLK klasika Naxx10/25
OS 10/25 obe verzie aj +3, 10 však len zerg klasicky to už snáď chodia len "fajnšmekri"
EoE 10/25
UD 10/25 10 mám aj ulduar raidera, 25 mám hm snáď len Hodira
ToC 10/25
ToGC 10 včetko okrem anuba, 25 z vyššie spomínaných dôvodov nič.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Vlastnoručne levelované (ako combat), začal som hrať niekedy v marci, predtým tak 2 roky na free vždy rogue
momentálne mám klasický Muti build, Dps z neho ťažím podľa mňa max čo dá môj equip. Je pravda, že to nie je úplne ideálne na všetky fighty v ToC, ale aj tak sa v dps nestratím. Zatiaľ nemám offspec, ale skôr či neskôr to bude combat build. (CqC setup Masticator mian hand).
Meniť talenty nie je problém, ale u mojej classy to až také nutné nie (akúrat trocha zmena glyphov na Anuba 25 hc).
8 ) jaký máš přístup k WoW:
hrám buď na internáte (80mb/s , alebo doma (adsl)
pc nie je ani jedno formálne moje, ale nik ma od nich nevyhadzuje
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Je to podobné ako vo Wish, jediný problém je nedeľa kedy sa raz za dva alebo tri týždne vraciam z domu na intrák.
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Myslím, že som solídne dps, ktoré sa nestratí, mám rád progres a wipovanie ma neodradí.