Zdarec
Žiju v Kroměříži (Zlínský kraj), jmenuju se Mira, je mi 18, sem metalista celým srdcem a zatím se učím na gymplu.
Hraju za palacha jménem Dalwar, na DT nebo lepe receno na offe vubec hraji asi od kvetna/cervna tohoto roku.
Armory :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Dalwar1) Mým hlavním specem je Retri (5/11/55 – dnes už asi tradiční build) , věci sou víceméně úroveň toc10/25. Profese jedu mining a BS, které teď doskillovávám místo bývalé profese. Offspec skládám tank eq.
2) Tak otázka PvE vs PvP – hlavní je pro mě zcela jistě PvE, to chozeni dungů s lidmi, wipování, progress, vytoužený pád bosse natož získaná nějaká věc je vždy krásný zážitek. PvP taky není k zahození, sem tam si rád zajdu arény nebo srovnat síly do BG, ale raidování je pro mě prioritní.
3) Po pravdě řečeno sem si tak projížděl gildy a prostě se mi zalíbila ta vaše. Jak říkám výš, hraju tu půl roku tak situaci kdo je na tom tak či onak ještě nemám tak projeto.
4) Jsem zatím v gildě Evil Brotherhood, která na tom není až tak zle, lidé tu sou opravdu pohodový, jenže je to taková spis PvP/PvE gilda a nějaký ten progress TogC 25 ještě nebyl a to je škoda, protože za chvilu tu je už citadela a muselo by se vše dohánět atd.
5) No VT není problém, jen vám teho moc neřeknu, mluvím jen když je to potřeba.
6) Jo můj kámen úrazu přichází – no tak dané mam v podstatě všechny 10ky včetně TogC horší je to právě u 25 – UD mám jen začátek, protože s pugem se člověk většino moc daleko nedostane a gildovne to je beznaděj, přitom je to tak krásný dung, který bych chtěl kurňa projít. Dále pak TogC 25 sem teda ještě nebyl.
7) Acc je můj, postava vlastnoručně vyexpená. Talenty mám delané na raid, pokud by byla potřeba nějaka změna/úprava není problém, ale osobně sem spokojen.
PC je můj, hraní jde v pořádku až na dala apod., kde se kompl mění v letadlo, ale teď plánuju vylepšovat tak doufám to bude OK. Net je sice wi-fi, ale nestává se mi, že bych míval lagy. Občas se stane, ale dá se to uhrát.
9) Raid time vyhovuje.
10) Pokusím se minimálně recount z raidu teď nekdy zaslat.
11) Jo tak to nechám na vás jak se rozhodnete. Jednoduše řečeno bych se stal rád vaším členem a prožil nové pěkné zážitky. Tož tak, asi vše. Dík za každou odezvu