Bullys, 85lv retri padin
- kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/bullys/advanced
PVE vs PVP? Tak jednoznacne u me vede PVE, pvp nejak extra neprovozuju.
Proc chci k vam? Chci k vam protoze si myslim ze ste celkem skill guilda (soudim teda podle 6 mista na realmu v progressu ) a rad bych zacal raidy nejenom chodim ale i je davat. Dozvedel sem se o vas tak ze sem v chatu videl ze delate nabor.
Momentalne sem v guilde wish, ale bohuzel tahle guilda nesplnuje mi predstavy otom jak by to melo na raidu vypadat a jelikoz hraju wow prave kvuli pve tak chci aby to melo taky nejakou uroven a to bohuzel ve WISH neni a tak bych to rad skusil jinde. Treba prave u vas.
Komunikace pres VT mi nedal naprosto zadnej problem.
Skusenosti: BOT- 3/4
BWD- 3/6
ToFW- 1/2
V raidu sem vetsinou nic moc neorganizoval, obcas neco dotam k taktice ale ze bych delal RL nebo assitenta to ne.
ACC je pouze muj, vlastnoruce vyexpena postava.
Talenty? Ani nevim co bych tu zduvodnal jinak se snad ani ty talenty za retri udelat nedaj.
Internetove pripojeni mam kvalitni, a FPS mi opravdu problem nerobi.
Roku mam 20
.
Cas na raidovani skoro kdykoliv od 17:00 do max 24:00 preci jen musim stavat do prace
.
Vztah k achievmentum? Tak rad si nekdy nejakej udelam ale ze bych byl nejakej maniak v jejich sbirani to ne.
Proc me vzit? Tak se svym eqiupem bych urcite nebyl zatim buhvi jakym prinosem, ale ten se da vzdy dobrat. Ale slabsi equip dohanim skusenosti s postavou a snahou na raidech vzdy podat maximalni vykon hlavne pri progressu novych bossu.Taktiky mi vzivote nedelali problem, vzdy vim kde stat a co delat.
To je asi tak vse a predem dik za odpoved.