Deep Thunder
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Deep Thunder

Deep Thunder will rise again! YEAH!!

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Hunta Breshed (Prijatý)

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Breshed
Anonymný

Hunta Breshed (Prijatý) Empty
OdoslaťPredmet: Hunta Breshed (Prijatý)   Hunta Breshed (Prijatý) Icon_minitimeŠt apríl 15, 2010 4:48 pm

Ahoj

1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory

Jméno: Mario je mi 22 let a jsem z okolí Ostravy (někteří možná znají i Havířov)
Nick : Breshed 80lvl
Spec : MM/MM(surv)
kód:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Breshed

2) PVE vs PVP čo ty na to?
Na otázku PvP nebo PvE 100% odpovím jen PvE

3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
K Vám se hlásím kvůli dobrému progresu. O Deep Tunder není třeba se dozvídat, oni každý proste ví Very Happy navíc sel k Vám jeden balance druid kterého znám

4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Byl jsem v Guilde TDI vlastně ještě jsem . Chystám se odejít kvůli spatnému progresu a neochotě lidí složit něco víc než farmu. Dalším důvodem je to, že už odešlo hodně skill lidi.

5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
VT mam i používám

6 ) Raidovacie skúsenosti:
Přišel jsem na Drak´thul v době kdy už byl Naxx otevřeny to jsem byl dokonce u vás v guilde jen díky kámošovi z freečka. Jelikož jsem byl nadbytečný s nulovým eq a zkušenostmi po chvíli jsem dostal kik. Později jsem začal hrát DK(tanka) a nasel si gildu na progres UD sice jen 10ky ale i to byl pro mně úspěch. UD jsme dali až po mimirona před nerfem . Dále jsem znovu začal hrát huntu protože DK byl v té době hodně přemnoženy dostal jsem se do TDI kde jsme dali ToC 10 i 25 následoval progres ToGC kde jsme dali 4/5 pak přišla instance ICC 25 celkem dobře to vypadalo s naším progresem ale naše snaženi ukončila Blood Queena která se nechtěla svého života vzdat. Byl jsem v guildovni grupě ICC10 kde jsme dáli 9/12 pak se to rozpadlo.

7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Postava vlastnoručně vyexpená a k talentum můžu říct jediné MM mně prostě baví

8 ) jaký máš přístup k WoW:
Mam vlastí PC složeny před necelým měsícem takže fps mam porad kolem 60ti internet zatím bez různých výpadku

9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Raid TIME mi celkem vyhovuje podobny jsme mněli v TDI

10 ) WWS alebo podobna statistika!
kód:

11 ) Nabízím kvalitní dps a raidera v jedné osobě. Myslím že bych mohl být pro vás přínosem protože se dokážu přispusobt situaci a moje účast na radiech převyšuje 90% .K mému dps můžu dodat ze většinou jsem byl v top 3 v guilde a navíc jsem byl krátkou dobu cl (cca 3/4roku).

PS: prosím neposuzujte moje achevement pionty nepatřím k lidem kteří si na toto potrpí
Návrat hore Goto down
Simajz
Raider
Raider
Simajz

Počet príspevkov : 320
Registration date : 29.03.2010

OdoslaťPredmet: Re: Hunta Breshed (Prijatý)   Hunta Breshed (Prijatý) Icon_minitimeŠt apríl 15, 2010 6:19 pm

+ Bych ti dal za přihlášku mohla by být i trošku rozsáhlejší, ale myslim, že v ní je všechno podstatné

± Tak nějak za gear... v první řadě ti závidim tvůj luck na drop trinketu z Lady Deathwishper 10HC, ale nadruhou stranu nemít v tejto době 4pieces bonus, kterej je pro huntera top, je trošku blbý.. ten geming v chestě jsem malinko nepochopil možná jsi asi chtěl mít socket bonus proto ten 10arp + 15stam ale i kdyby jsi tam dal 20agi gem pořád tě to vyjde líp a pořád budeš mít 100% armor pene teď máš 100.60% a to už je useless Smile a ještě huš stim enchantem 16agi na botech Smile Dej si tam 15stam + minor speed. Jinak v pohodě

Ten dmg je celkem fajn i když zrovna nevím kolik sám točím na normal 25tce. Nicméně v guildě sme 3hunteři z toho jeden teď nehraje, ale měl by se do týdne vrátit a nevim jestli by jsi nám byl schopen udělat konkurenci a dostával se na raidy.

Btw malý bezvýznamný - Jsi ork Very Happy Prefer Trollice / Trolly Smile

Odemne je to asi vše uvidíme, na mojem názoru nezáleží on už ti sem někdo napíše víc.. GL s příhláškou
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639
Registration date : 23.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Hunta Breshed (Prijatý)   Hunta Breshed (Prijatý) Icon_minitimePi apríl 16, 2010 10:22 am

Cus

Gear neni špatny ako už spomínal Simík a dmg podľa mňa na to koľko trvajú fighty je ok. Ešte stále nie je jasné či a kedy sa WOuza vráti a aj keby tak dobre dos sa nám vždy zíde aj keď by ste sa mali nejak striedať, ja by som to s ním skúsil a uvidíme. Ešte nech sa tu vyjadrí Shaoran.

Kagei
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Shaoran
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 47
Registration date : 01.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Hunta Breshed (Prijatý)   Hunta Breshed (Prijatý) Icon_minitimePi apríl 16, 2010 4:42 pm

víceméně souhlasím s tím co napsal Nërthiel, takže to nebudu opakovat, zkušenosti z 25ky jsou celkem slabý, 10ka celkem fajn, dmg taky ujde, jediný problém vidim v tom, že jsme v guildě 3 hunti (ikdyž jeden ted má nějaký komplikace z netem) a 4tý hunt je už moc, zatim se sice přiklánim ke kageiovi dát ti šanci, ale to jen z toho důvodu, že se neví, jak to bude s wouzou, jestli začne zas aktivně hrát tak bych byl proti.
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639
Registration date : 23.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Hunta Breshed (Prijatý)   Hunta Breshed (Prijatý) Icon_minitimePo apríl 19, 2010 11:30 am

Prijatý na skusobku... napis si o invite ingame...
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Hunta Breshed (Prijatý)   Hunta Breshed (Prijatý) Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Hunta Breshed (Prijatý)
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kazz 2 (Prijaty)
» mage (Prijatý)
» Nexul DK (Prijatý)
» prihláška (Prijatý)
» pupek (Prijatý)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Deep Thunder :: Recruitment / Prihlášky (Nie je nutná registrácia!)-
Prejdi na: