Ahoj
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Jméno: Mario je mi 22 let a jsem z okolí Ostravy (někteří možná znají i Havířov)
Nick : Breshed 80lvl
Spec : MM/MM(surv)
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Breshed
2) PVE vs PVP čo ty na to?
Na otázku PvP nebo PvE 100% odpovím jen PvE
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
K Vám se hlásím kvůli dobrému progresu. O Deep Tunder není třeba se dozvídat, oni každý proste ví
navíc sel k Vám jeden balance druid kterého znám
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Byl jsem v Guilde TDI vlastně ještě jsem . Chystám se odejít kvůli spatnému progresu a neochotě lidí složit něco víc než farmu. Dalším důvodem je to, že už odešlo hodně skill lidi.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
VT mam i používám
6 ) Raidovacie skúsenosti:
Přišel jsem na Drak´thul v době kdy už byl Naxx otevřeny to jsem byl dokonce u vás v guilde jen díky kámošovi z freečka. Jelikož jsem byl nadbytečný s nulovým eq a zkušenostmi po chvíli jsem dostal kik. Později jsem začal hrát DK(tanka) a nasel si gildu na progres UD sice jen 10ky ale i to byl pro mně úspěch. UD jsme dali až po mimirona před nerfem . Dále jsem znovu začal hrát huntu protože DK byl v té době hodně přemnoženy dostal jsem se do TDI kde jsme dali ToC 10 i 25 následoval progres ToGC kde jsme dali 4/5 pak přišla instance ICC 25 celkem dobře to vypadalo s naším progresem ale naše snaženi ukončila Blood Queena která se nechtěla svého života vzdat. Byl jsem v guildovni grupě ICC10 kde jsme dáli 9/12 pak se to rozpadlo.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Postava vlastnoručně vyexpená a k talentum můžu říct jediné MM mně prostě baví
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Mam vlastí PC složeny před necelým měsícem takže fps mam porad kolem 60ti internet zatím bez různých výpadku
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Raid TIME mi celkem vyhovuje podobny jsme mněli v TDI
10 ) WWS alebo podobna statistika!
- kód:
-
11 ) Nabízím kvalitní dps a raidera v jedné osobě. Myslím že bych mohl být pro vás přínosem protože se dokážu přispusobt situaci a moje účast na radiech převyšuje 90% .K mému dps můžu dodat ze většinou jsem byl v top 3 v guilde a navíc jsem byl krátkou dobu cl (cca 3/4roku).
PS: prosím neposuzujte moje achevement pionty nepatřím k lidem kteří si na toto potrpí