Deep Thunder
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Deep Thunder

Deep Thunder will rise again! YEAH!!

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Resto Drood

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Attevah
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimePo máj 10, 2010 6:32 pm

Zdravim guildu Deep Thunder

Meno charu: Attevah

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Attevah

Class: Druid

Spec: PVE resto drood/PVE balance

Vek: mam 27 rokov coskoro 28, volam sa Peter a byvam v KN

Link na armory: nedam kedze nefunguje ale meno charu je ATTEVAH
Poctivo vylevelovany main postava je moja acc tiez prvy majitel mam aj par altov napr. Atte a Men.

Mam na rovnakej urovni aj Balance aj Restoration equip. Mozem primarne healovat alebo robit dmg.

Skusenosti: wow hram cca 2-3 roky za tu dobu som si progressol kz, grull, ssc, tk, mh, bt, prvych 4 bossov zbytok po nerfe... datadisk: cisty (co sa tyka hard modov z 25man sme si z guildov progressli leviho xt hodira, zvysok bohuzial nic ludia odchadzaju a prichadzaju.V Fool Moone sme dali TOGC 25 po Anuba, bohuzial na tomto bossovi sa rozpadla guilda, presiel som do Forged kde som bol asi tyzden ale vladol tam chaos.
Pokracoval som v guilde Stones kde to slo dost pekne .
Bohuzial prisla bakalarska praca cize som sa musel zacat trosku venovat
RL, takze som prestal hrat takmer na 3 mesiace nech sa dostanem aspon na 2 termin statnic.

Predchadzajúce guildy: FireStorm s touto guildov som v TBC odraidoval vsetko su tam super ludia, no po vydani datacu to zamrzlo na mrtvom bode tak sme ludia co sme chodievali 10 presli do Traitors..
Prve 3 mesiace isli krasne ale zaciatok leta to zamrzlo a odvtedy to stalo, po usudeni ze sa dalej nedostaneme som presiel do guildy Fool Moon ale bohuzial po 2 mesiacoch posobenia v guilde sme sa dostali do situacie, ze ludia prestali raidovat, dali si prestavky, volajaky ludia leavli a prestali sa skladat raidy a prislo co bolo nevyhnutne zanik. Cele vedenie Fool Moon leavlo a zalozilo si novu guildu s dalsimy ludmi z PHGP, prechod do Forged. Prechod do Stones kde som bohuzial prestal raidovat z dovodov vyssie.

Aktivita: Byval som dost aktivny, zacinam naberat veci a emblemy. Mam v banke 2x tokeny ktore cakaju na veci na zamenenie, aj ked equip je v dnesnej dobe uz lahko dosiahnutela vec, skor ide o to ako hrac ovlada svoju classu a aky ma skill a brain. Exclamation

Cas na raid: Bohuzial som zamestnany clovek v odbore polygrafii cize chodievam na smeny do prace tzn. jeden tyzden od 6:00 do 14:00 a dalsi od 14:00 do 22:00 cize jeden tyzden mozem a dalsi velmi nie. Pracovnu dobu mam aj pohyblivu podla prace a pracovnych ciest.

Preco k Vam? Verim ze Vam mozem pomoct v progresse a budem Vam posilou a oporou na raidoch.

Poznam u Vas stareho znameho Kapaa, Yason a este napriklad Squisha aka Bulleater zo Stones.

WWSka nemam pretoze som nebol na normalnom raide uz velmi dlho a WWska zo Stones su uz bohuzial zmazane.

Vt, mikrofon: samozrejmost;
Provider: Slovanet 5Mb/s

Dakujem za odpoved

S pozdravom Attevah
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimePo máj 10, 2010 6:49 pm

Preco nemas ring od ashen verdictu ??
Návrat hore Goto down
Attevah
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Prsten   Resto Drood Icon_minitimePo máj 10, 2010 6:51 pm

Bol som vcera raid ako sova takze som si ho zamenil na dps do sovy.

Nie je problem menit naspat.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimePo máj 10, 2010 8:44 pm

Ja jsem Za koukám ,že zkušenosti nějaké máš... A myslím ,že resto druid by se ted hodil..
Návrat hore Goto down
Zupi
Champion
Champion
Zupi

Počet príspevkov : 148
Registration date : 22.06.2009

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimePo máj 10, 2010 9:26 pm

tiez som za prijatie blizi sa leto a ja neviem ako ma bude bavit raidovanie mame skycallera s valanyrkov a druid > shaman ....
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639
Registration date : 23.10.2008

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeUt máj 11, 2010 7:46 am

Cus Kapoo mi ta spominal. No prvý problém je v tom ze robis na smeny Sad co nie je moc dobre, druhá vec je ze momentálne budeme mať dvoch aktívnych resto druidov takže nevem jedine by som to videl main spec mat boomkina ktoreho mame len jedneho, no problem ze robis na smeny pretrvava dalej. Nevem no...
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeUt máj 11, 2010 1:28 pm

Ale ako inak ako pisali predo mnou leto sa blizi a ak teda nemas kam ist tak by sme ta zatial mohli invitnut a uvidime ako sa to vykryštalizuje...
Návrat hore Goto down
Attevah
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeUt máj 11, 2010 2:50 pm

V pohode nie je problem byt na striedacke. Ak mas na mysli to.
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeSt máj 12, 2010 10:00 am

A ako teda s tym Main specom? Siel by si do toho Boomkina alebo by si radsej resto?
Návrat hore Goto down
Attevah
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeSt máj 12, 2010 2:38 pm

V pohode pojdem boomkina ked si teraz pozres armory tak som specnuty do boomkina ked si k tomu pripocitas 2 tokeny, ktore mozem vymenit a este mam cloth topanky 264 ktore nemam osoketovane tak mam celkom dobry eqp.
Takze kludne.
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeSt máj 12, 2010 2:51 pm

Invite ingame a zober si Luffu zo sebou...
Návrat hore Goto down
Attevah
Anonymný

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitimeSt máj 12, 2010 3:17 pm

Ok pridem omov z prace a napisem ti.

Best regards. cheers
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Resto Drood Empty
OdoslaťPredmet: Re: Resto Drood   Resto Drood Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Resto Drood
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» resto druid!
» Resto shaman / off ele
» Resto Druid
» resto shaman Bumbuy
» Resto Shaman (neprijaty)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Deep Thunder :: Recruitment / Prihlášky (Nie je nutná registrácia!)-
Prejdi na: