Zdravim guildu
Deep ThunderMeno charu: Attevah
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=AttevahClass:
DruidSpec:
PVE resto drood/
PVE balanceVek: mam 27 rokov coskoro 28, volam sa Peter a byvam v KN
Link na armory: nedam kedze nefunguje ale meno charu je
ATTEVAHPoctivo vylevelovany main postava je moja acc tiez prvy majitel mam aj par altov napr.
Atte a
Men.
Mam na rovnakej urovni aj Balance aj Restoration equip. Mozem primarne healovat alebo robit dmg.
Skusenosti: wow hram cca 2-3 roky za tu dobu som si progressol kz, grull, ssc, tk, mh, bt, prvych 4 bossov zbytok po nerfe... datadisk: cisty (co sa tyka hard modov z 25man sme si z guildov progressli leviho xt hodira, zvysok bohuzial nic ludia odchadzaju a prichadzaju.V Fool Moone sme dali TOGC 25 po Anuba, bohuzial na tomto bossovi sa rozpadla guilda, presiel som do Forged kde som bol asi tyzden ale vladol tam chaos.
Pokracoval som v guilde Stones kde to slo dost pekne .
Bohuzial prisla bakalarska praca cize som sa musel zacat trosku venovat
RL, takze som prestal hrat takmer na 3 mesiace nech sa dostanem aspon na 2 termin statnic.
Predchadzajúce guildy: FireStorm s touto guildov som v TBC odraidoval vsetko su tam super ludia, no po vydani datacu to zamrzlo na mrtvom bode tak sme ludia co sme chodievali 10 presli do Traitors..
Prve 3 mesiace isli krasne ale zaciatok leta to zamrzlo a odvtedy to stalo, po usudeni ze sa dalej nedostaneme som presiel do guildy Fool Moon ale bohuzial po 2 mesiacoch posobenia v guilde sme sa dostali do situacie, ze ludia prestali raidovat, dali si prestavky, volajaky ludia leavli a prestali sa skladat raidy a prislo co bolo nevyhnutne zanik. Cele vedenie Fool Moon leavlo a zalozilo si novu guildu s dalsimy ludmi z PHGP, prechod do Forged. Prechod do Stones kde som bohuzial prestal raidovat z dovodov vyssie.
Aktivita: Byval som dost aktivny, zacinam naberat veci a emblemy. Mam v banke 2x tokeny ktore cakaju na veci na zamenenie, aj ked equip je v dnesnej dobe uz lahko dosiahnutela vec, skor ide o to ako hrac ovlada svoju classu a aky ma skill a brain.
Cas na raid: Bohuzial som zamestnany clovek v odbore polygrafii cize chodievam na smeny do prace tzn. jeden tyzden od 6:00 do 14:00 a dalsi od 14:00 do 22:00 cize jeden tyzden mozem a dalsi velmi nie. Pracovnu dobu mam aj pohyblivu podla prace a pracovnych ciest.
Preco k Vam? Verim ze Vam mozem pomoct v progresse a budem Vam posilou a oporou na raidoch.
Poznam u Vas stareho znameho
Kapaa,
Yason a este napriklad
Squisha aka
Bulleater zo Stones.
WWSka nemam pretoze som nebol na normalnom raide uz velmi dlho a WWska zo Stones su uz bohuzial zmazane.
Vt, mikrofon: samozrejmost;
Provider: Slovanet 5Mb/s
Dakujem za odpoved
S pozdravom Attevah