Feast My Minions !!!1 )
MainJmeno postavy: Deliktus
Class: Priest
Spec: Sp/Disco
Link: [code]
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=DeliktusInfo: Sp gear zatim nestoji za moc, protoze jsem zacal hrat Sp cirka mesic z5.Disco gear mam full il 277 krom backu, trinketu a setovych shoulderu.Predtim jsem mel jediny spec a to disco.Nebyl by problem mit spec podle vasi potreby
1,1 )
Alt* Jmeno postavy: Goleem
Class: Warrior
Spec: Fury/Prot
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Goleem Info: Fury gear mam odlogovany a pro predstavu prot gear full il 264 + 2 az 3 il 277
Berto tohle prosim jako jistou formu multy prihlasky.Je mi opravdu jedno jaky char z techto dvou bych u vas hral.Vyber charu i specu je opravdu jen na vas a vasich potrebach.Pro ty co do me zacnou rypat ohledne eq a rikat, ze jsem jen epax hunter mam jen jedno .Eq je, byl a bude a mackani buttonu 1 - 2 - 3 nam taky zustane asi naporad, ale grupa lidi s chuti do progresu a pohodova atmosfera na raidech to je to co hledam!
*ja vim cely je to vo pepikach *1,2 )
Alt* FOR FUNJmeno postavy: Drautius
Class: Drood
Spec: Resto/Feral(tank)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=DrautiusJmeno postavy: Quana
Class: Paladin
Spec: Prot/Holy
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=QuanaEste mam 80 lvl Huntera a Dk pak 76 Shaman a Mage, ale tyhle class uz nehraju.2 )
PvE vs PvPVzdy jsem byl zamereny jen ciste na PvE a to uz od dob vanilla WoW, ale s prichodem WoTKL se vse zmenilo.Prubnul jsem si i PvP a docela me to chytlo.Neni to tak, ze by se ze me stal PvP hrac, ale jako prilezitostni zabava to jde
.Pred pul rokum jsem prvne zacal ve slozeni Disco/Dk s konecnym ratingem 2250.Pak jsem zkousel Warr/drood, ale to bylo neco silenyho s konecnym vysledkem 1800 (2 mesice progresu a vono hovno
).Tedka zkousim asi tyden OP combo
Sp/ R Drood, kde zatim mam 2000, ale este to poleze
.Co se tyce pve tak mam odraidovano prakticky vse krom vanilla WoW (Este jsem ani nevedel co to raidu sou
) a tedka Krom Liche 25 man hc a Helliona 10/25 man hc.Na Lichovi mam progres tak 3 mesice 1-2 raid dni v tydnu + Hellion 25 man 1 mesic 1 raid tydne a 10 ani nepocitam..
3 )
Proč Vy?Duvod no.1: Mam ve vasi guilde par starych znamych a rad bych je ve wow jeste potkaval.
Duvod no.2: Nebudo chodit kolem horke kase - Ano*mate zabityho Liche na hc, Ano*mate solidni progress,Ano*chci bejt toho soucasti
4)
Guildy - duvod odchoduno.1: *Ware* - Prisel jsem k nim jeste za dob KZ v TBC, ale bohuzel jsem se jeste nedostaval do raidu a to byl prave duvod odchodu.
no.2: *PHGP* - S touto guildou jsem zacal progresova od dob SSC a TK a to me vydrzelo az do jejiho rozpadu.V tehle guilde jsem mel opravdu cest hrat a byl jsem rad jeji soucasti.Bylo to fajn drzet se mezi Top guildama na DT.Byl bych tam doted nebyt rozpadu
no.3: *Synergy* - Moje posledni guildy.Zazil jsem sni vzestupy i absolutni dno.Duvod odchodu byl diky nechuti lidi chodit na raidy, jak progres tak farmu a bohuzel po prazdninach uz se to nedalo slepit dohromady.Musel sem tedy ohlasit Konec raidovani a rozpad guildy
5 )
KomunikaceKomunikace me opravdu problem nedela.Nekdy mivam opacny problem.
6 )
Raidovaci zkušenostiMam odprogresovano vse krom vanilla wow (Teda do ZG si pro mounta chodim
)
TBC: KZ,ZA,GL,ML,SSC,TK,BT,SWP - V tu dobu jsem jeste raidoval za sveho surv huntera nick: Makiki
WoTLK: NAXX,OS,EoE,UL,ToC,ToGC - V to dobu sem raidoval se svym droodem nick: Drautius (25 man resto,10 man tank)
WoTLK: ToGC,ICC,RS - V to dobu sem hral disco priesta nick: Deliktus
Co se tyka statusu v danych guildach.Ve Ware jsem byl jen kratce a nedotahl to ani na raidera
.Po prichodi do PHGP jsem asi rok zastaval funkci raidery a potom do rozpadu jsem byl Class leader pro Droody.Byl jsem u zrodu Synergy a hned po zalozeni jsem se stal Oficirem.To trvalo do te doby co si nase GM a jedno ze dvou RL reklo, ze prestane hrat wow a proto museli vzniknout nejake zmeny.O mesic pozdeji se i nas 2 Rl rozhodl dat od wowka odstup.V tu chvili jsem se dostal na pozici RL, ktera me vydrzela az do rozpadu.Zkusenosti s delanim Rl mam tedy cirka rocni.Potom sem se dostal na pozici GM a znazil se s guildou neco udelat.To trvalo priblizne pul roku, ale bohuzel prestala hrat spousta kvalitnich hracu a zakladniho jadra.To uz bohuzel neslo z novacku najit a proto jsem ukoncil raidovani.Zkusenosti s vedenim guildy mam tedy pul roku.Ohledne strategii musim skromne rict, ze vim tak 95 procent veci na dany fight.Jelikoz funkce Rl me ponekud nutila koukat na videa bossu, vytvaret na ne taktiky a resit vse kolem toho.Nebojim se rict, ze znam kompletne vse krom vanilla WoW.
7 )
Podrobnosti o ACC4 a pul roku vlastni prace, krve, potu a nolifovani
Talenty mam takto pac me to vyhovuje
Uvitam nejaky SP,Fury,Prot rady, ale na Disco me nesahejte
8 )
Jaky mas pristup k WoW24/7 - permanentni pristup
60fps na full
60ms latency
PC vlastni
9 )
Raid timeCas ani dny me nedelaji zadny problem.Jsem zvyklej chodit na raid se 100 pro dochazkou s pristupem - cink 19:00 - raid time -brain on* - fun on - focus
10 )
WWS, WOLBohuzel v posledni dobe nemuzu dohledat.Pokud by to byl problem muzu snad neco najit.
11 )
AckoSak blizz je dela pro to, aby se delali
.Urcite sem pro kazdy a nevadi me nejaky ten cas progresu.Muj vztah je ciste pozitivni.
12 )
Kick/InvMyslim, ze pro vasi guildu budu prinosem.At znalostmi a hernimi zkusenostmi sveho charu, tak znalosti celeho wow vubec.Ve spouste veci muzu a rad poradim.Nabidnout muzu i svoje znalosti taktik a zkusenosti s delanim RL a vedenim kolektivu ˇlidiˇ
13 )
Neco o meJmenuju se Tomas.Bydlim v Plzni.Je mi 23 let.Moje konciky jsou *pritelkyne*,wow,hospoda.Rad se napiju piva a nepohrdnu ani jointem.Jediny duvody meho odchodu od wow je pritelkyne a potom muj pesan ovcak/husky zabijak
.Jinak jsem prakticky ukazkovej wow zavislak.Ano neni to jen hra.Je to styl zivota
.Momentalne jsem bez prace, ale puvodne robim programatora CNC stroju.Jsem docela vasnivej kurak, takze se stava, ze za raid padnou cely startky
.Muzu vas uklidnit tim, ze muzu kourit normalne u pc.Nemusite se bat 5 min pauzicek.A nakonec moje motto - nenavidim slackery a lamy
.Snad vam nebude vadit ta spousta textu.Omluvte chyby.Ztm se mejte a preju prijemny rozhodovani
Chcete me?