Zdravim Guildu Deep Thunder
Moje meno je Robo a mam 18 rokov a byvam v anglicku kde studujem na College pocitace.
Moj nickname je Lightdark a mam 80lvl Disco Priesta s off specom shadow.
Armory:
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Lightdark
Skusenosti s raidov nemam nejake az velmi TOP, 80tku som doexpil asi tak pred 2 mesiacmi avsak som sa snazil co najrychlejsie dostat co najvyssie, v ICC10 mam dole 10/12 bossov bohuzial poslednych 2 sa mi na pugu nedari dostat a s toho 6 bossov mam dole na Hard Mode, dalej ICC25 taktiez len 10 bossov avsak tu mam aj 10 bossov dole na Hard Mode. Pokial ide o RS10/25 bohuzial achiev nemam, mozno nestastie pugu, no bohuzial ked neni achiev tak nezoberu a guilda v ktorej som bohvieaky progress nema, vsetko co mam je s pugov. Rychlo som si prechodil dungy ako ToC10/12, VoA10/15 a vyskusal som si dost bossov s Ulduaru a nieco aj v Naxxu. Raidovat mozem vzdy vecerom, alebo poobede, ked sa dohodne na nejaky cas vzdy pridem, az na soboty nedele ked som v praci bud cely den alebo nocna, podla toho ako budu potrebovat ale okrem toho si viem vzdy najst cas na raid aj 5 hodin.(PS: snazim sa dorobit Enchanting k Tailoringu ale je to strasne nudne heh, ale budem sa snazit ju spravit co najrychlejsie)
Momentalne som v guilde "Funky Dudes" ktora bohuzial nesplnila moje ocakavania v progresse a coraz castejsie wipy na zaciatocnych bossoch m ito potvrdzovaly preto som sa rozhodol skusit nieco ine
Internat mam 20MB, cize v pohode pripojenie, s netom problemy nemavam net mi padne raz do mesiaca asi tak na minutku.Pokial ide o fps tak sa da povedat ze v pohode, nelaguje mi to:)
Od Myth ocakavam v pohode kolektiv na raidy, pomahat guilde a hracom, ziskavat nove skusenosti, ziskat novych priatelov a so spolocnymi silamy pokorit kazdy raid na maximum a to aj v buducnosti na cataclysmu.Skratka pokorit vsetko:)
Takze nieco este o mne, v tom Anglicku byvam uz 2 roky, stahovaly sme sa sem kvoly ocovej praci a lepsim financnym podmienkam. Studujem tu ICT co su pocitace a technologia co budu este nejake tie tri roky. Mam doma 2 mladsie sestry, co je....strasne:).
(Do buducnosti si pomalicky expim alta "Bublle" Paladina s ktoreho bude Silny retri alebo Velky Tank a mam Enha shamika 80tku ale s low eq)
Takze dakujem kazdemu za odpoved a dufam i ked mam ake take nedostatky o ktorych viem, ze aspon o mne pouvazujete:))