| PALADIN-Přihláška | |
|
+6Shaoran Pakinko kekelten Simajz Juday Dolik 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Xiar Anonymný
| Predmet: PALADIN-Přihláška Ne október 24, 2010 12:21 pm | |
| Zdravím guildu DEEP THUNDER Základní Informace o PostavěNick: XiarClass: PaladinLevel: 80 Spec: Hrával sem Holy , avšak mě celkem unudil jen koukat do tabulky z HP:) ale jelikož sem usoudil že do expanze už je zbytečné si skládat retribution spec, tak to do cata odhealuju a pak se vydám za cestou melee DPS (láka mě ještě tank, kterého sem taky hrál) Link na Armory: - kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&cn=Xiar Hraju primárně PvE a ve zbytku času (když už mám save na všechny raidy a nemám vyloženě co dělat) si zajdu Arény nebo BG Proč bych chtěl právě k vám?Myslím si že jste pohodová guilda ve které panuje přátelství , která nic nehrotí , a progressuje na vysoké úrovni Předchozí guildyByl jsem v guildě ITTP kde jsem byl asi půl roku a jelikož sem chtěl respecnout do retri po patchi 4.0.1 (viz. nahoře) a v guildě bylo jen pár holy paladinů ,tak jsem se s klukama nepohodl, byl jsem za to pokárán ,a po pár dnech už to nešlo vydržet a musel sem odejít Nyní sem v guildě DEATHWING , ale obrázek o guildě sem si udělal velmi špatný , jelikož už 3x po sobě se nesložila 25ka a jelikož chci porgressovat , zdokonalovat se tak se chystám odejít... Komunikace přes ventrilo mi nedělá absolutně žádný problém ... Raid Zkušenosti:Classic - Cleared TBC- Cleared (Kromě Kil´Jaedena) WTLK - Naxx10- Cleared Naxx25 - Cleared UD10/25- Chybí mi Vezzax a Yogg TOC10/25-Cleared ICC10/25- 11/12 + 4hm LK10- best pull : 37% LK25-Best pull : 44% RS10-Cleared Podrobnosti o mojí postavě : Za Paladina hraji něco přes půl roku , před tím sem hral za mága ,a Wara (se kterým se prošel Classic a TBC instance na paldinovi moc achievu nemám protože to nesbírám ) Leveloval sem ho sám , account sdílim bráchou ale ten hraje velmi zřídka, většinou když nejsem doma Informace o mě :
Jmenuji se Jakub , je mi 15 let , mezi mé záliby patří WoW , Fotbal , Posezení s přáteli World of Warcraft hraji stabilně už přes 6 let , tedy od classicu za Warriora ve Wtlk sem hrál za DK po chvíli za mága patche ICC(myslím 3.0.0) sem začal expit paladina( s přestávkami , kdy sem ještě hrál za mága:) ) Pokud si vzpomínám byl sem chvíli i v jedné guildě s hráčem: Kagei , kdy sme spolu expili to už je ale dávno:) Váš Raid time mi zcela vyhovuje , sem ho schopný neustále dodržovat Vztah k Achiev pointům mám takový , že to beru jen jako zpříjemnění WoWka, a pokud je za to nějaký drak a podobně tak mi to vykouzlí usměv na tváři ... jak ale říkam vyloženě nejsem lovec achievů tak jich mám dost málo Proč by jste měli přijat právě mě? Velice rád progressuji z guildou nové raidy , sem na raidy vždy 100% připraven (v podobě jídla,flasek,dobré nálady,1000symbolů,fungujících addonů a ventrila) Nejsem žádný nervák snažím se věci řešit v klidu a míru Slovem na závěr bych chtěl říct že si myslím, když už je cata za dveřmi že ani tak nerozhoduje můj eq jako skill, zkušenosti, připravenost do datadisku , snaha rychle se vyexpit a začít raidovat a progressovat co nejrychleji Mějte se pěkně , v případě mého neúspěchu GL v životě i ve WoWku s pozdravem Xiar |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: Doplnění přihlášky Ne október 24, 2010 10:25 pm | |
| Tady jsou nějaké screeny z healingů
Rotface 25hm
festergut 25hm |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: Oprava Ne október 24, 2010 10:36 pm | |
| Omlouvám se zapoměl jsem na CODE Tady jsou nějaké screeny z healingů Rotface 25hm - kód:
-
http://img441.imageshack.us/i/recount3.png/ festergut 25hm - kód:
-
http://img441.imageshack.us/i/recount2.png/ |
|
| |
Dolik Raider
Počet príspevkov : 89 Registration date : 23.09.2010
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Ne október 24, 2010 10:58 pm | |
| casto maji mladi lide problemy s raid timem nebo s rodici, nic takoveho u tebe nehrozi? | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: RE:Dolik Ne október 24, 2010 11:06 pm | |
| Určitě ne Rodičům to nevadí ... tak do 23:30+ klidně... není žádný problém |
|
| |
Juday Warlord
Počet príspevkov : 649 Registration date : 02.12.2008
| |
| |
Simajz Raider
Počet príspevkov : 320 Registration date : 29.03.2010
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 8:18 am | |
| | |
|
| |
kekelten Raider
Počet príspevkov : 119 Age : 36 Registration date : 21.07.2010
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 5:03 pm | |
| ehm....i dont think so..... | |
|
| |
Pakinko Veteran
Počet príspevkov : 240 Registration date : 26.05.2009
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 5:15 pm | |
| cauky hauky mňauky. napisem to tu strucne. achievov mas menej ako moj alt coma played time 7 dni. trinket so spiritom, no dost fail radsej si zajdi toc normal nech mas ten intelectovy ktory je urcite lepsie ako tento. wrist s hitom? pri najhorsom si ucraftim niake. zamna PROTI. GL HF vo wow life/real life | |
|
| |
Dolik Raider
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 5:19 pm | |
| jinak mam dotaz, kde se da na tom screenshotu clicknout na dmg taken by(ooze, blablalLBNLLALBLABLALBLA), pouzite spelly, etc? | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: Odpověd Po október 25, 2010 5:44 pm | |
| bylo mi řečeno že nabíráte lidi na CataClysm , ptal sem se Kageie co need a řek mi : Aktivita , Skill , Plnění Podmínek a podobně ... o EQ nepadlo ani slovo a jak píšu v přihlášce holy EQ moc neřeším jelikož mě přestal Holy bavit ... ted už neřeším žádný EQ , řeším farmení goldů a dodělávání různých věcí
Achievement body nesbírám a jelikož nejsem 80 bůh ví jak dlouho , tak nelze čekat cifry typu 8k a podobně
|
|
| |
lay Anonymný
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 6:03 pm | |
| Ahoj xiar reknu asi tak pokud chces k nam jit hrat tak do cata urco ne!To vis sam ze na to nemas Eq. a co se tebe a paladina tyce tak jsem mel tu cest s tebou na par raidech byt a ani o tom nevis dle meho nazoru nemas toho paladina tak zmaknuteho abys zde uplatnil sve kvality. Taky nejsem zadnej skill ale.....
za me urcite NE!!!!
----Layia---- |
|
| |
Shaoran Veteran
Počet príspevkov : 47 Registration date : 01.07.2009
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 6:06 pm | |
| - Xiar napísal:
- bylo mi řečeno že nabíráte lidi na CataClysm , ptal sem se Kageie co need a řek mi : Aktivita , Skill , Plnění Podmínek a podobně ... o EQ nepadlo ani slovo a jak píšu v přihlášce holy EQ moc neřeším jelikož mě přestal Holy bavit ... ted už neřeším žádný EQ , řeším farmení goldů a dodělávání různých věcí
Achievement body nesbírám a jelikož nejsem 80 bůh ví jak dlouho , tak nelze čekat cifry typu 8k a podobně
jako nevim, ale 80 lvl si dosáhl koncem srpna, tzn máš odraidováno velký kulový za paláta, alti nás nezajímají, lich kinga si nikdy nezabil a zbytek HC verze ICC je taky naprostá bída, nemáš ani dodělaný profesní skilly a s timhle se hlásíš do guildy která farmí lk hc 25? krapet soudnosti by to chtělo... to že nabíráme na cataclysm je sice hezký, ale to neznamená, že k nám budem brát kde koho... | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: Odpověd Po október 25, 2010 6:09 pm | |
| Není to žádný alt , je to main... |
|
| |
Ehim Raider
Počet príspevkov : 33 Registration date : 19.10.2009
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 8:48 pm | |
| Viem, že nie všetci ľudia sú achiev hunteri ale preboha toľko AP má môj okrepnutý alt! Ja už sa síce nemám prečo veľmi vyjadrovať, ale tiež si myslím, že by si pre guildu nebol prínosom. Ale GL v Cata | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: RE:Ehim Po október 25, 2010 9:05 pm | |
| Vysvětlení :
Jaku už bylo zmíněno , dosáhl sem levelu 80 někdy koncem srpna ... uvažuj přece ... má smysl lovit achievy, když v cata jich půlku zruší ? (co sem četl nějaké fóra) a za druhé... nemyslím si že ten co není achiev hunter nemůže být pro guildu přínosem ... (můj názor)... |
|
| |
Dolik Raider
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 9:26 pm | |
| opk, vynechme achievementy, virtualni cisilka k hovnu presunme se ke zkusenostem, kdyz se podivam na killy(budu to tu psat na vsechny quartery, vypada to vic efektivneji, ze nic nemas, nez ze nemas celou icc) LK norm aspon? nic Frost - nic Blood - oh noez Plague - hmm 10/25 - nic TOC: ((( tak aspon ulduar(kdyby neco, neni problem koupit draka na 10m) opet nic tak naxx ehhh... (ps: jinak zkusenosti beru rpavez acek odkud mas ten tvuj vypis?) --- ALE, povidas, ze chces k nam do cata, tak tedy serme na wotlk, pojdme se podivat na cata..., ale jak mam zjistit, jak moc skill si, kdyz mi sem postnes recount, ze kteryho prectu presne Pí*d^2/4, takze nic v naboru se urcite pise hledame skilled lidi nebo nejakej takovej blabol, a bohuzel vizitka do budoucnosti je minulost | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: RE:dolik Po október 25, 2010 9:29 pm | |
| Jak jsem psal v přihlášce , nehrával sem vždy za Paladina... Všechny Achievy z naxxu a ud mám na dk ... toc a tgc na mágovy...
2x sem měnil postavu... poprvé sem za to nemoh, ale po druhé za to mohl výběr špatné classy |
|
| |
Dolik Raider
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 10:03 pm | |
| | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: RE:dolik Po október 25, 2010 10:41 pm | |
| Nemůžu žádné najít ... ale nevzdávám to a pořád hledám |
|
| |
Pakinko Veteran
Počet príspevkov : 240 Registration date : 26.05.2009
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 11:25 pm | |
| nevravim ze niesi skill, lenze to nemas ako dokazat, zo screenu z recountu to velmi neuvidis no ale tak skus najst niake tie wolka a mozno zmenim nazor | |
|
| |
Sonick Guild Member
Počet príspevkov : 52 Registration date : 29.06.2010
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Po október 25, 2010 11:59 pm | |
| Nebo neco zabehni a udelej si log. Neni na tom nic tezkeho, a my budem mit hned na co kouknout ;-) | |
|
| |
Gileaden Raider
Počet príspevkov : 61 Registration date : 21.05.2010
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Ut október 26, 2010 3:50 pm | |
| Moj alt, ktoreho som doexpil a uz som ho nelogol ma viac achiev pointov...dalej nedorobene profesie...dalej to co mas momentalne za eq na armory je vysmech....holy, retri..aspon ze si do toho este nenarval prot. Chces respecnut z Holy do retri a nemas ani polovicu gearu nato..ani sa nedivim ze si sa snimi "nepohodol". Nemas logy, nemas skuseosti, nemas eq..s cim sa sem vlastne hlasis ? Proti.
Edit: pardon v tom eq co momentalne mas nasebe som nasiel aj tankovaci prsten...takze holy,retri,prot...fajn. | |
|
| |
Xiar Anonymný
| Predmet: RE:Gileaden Ut október 26, 2010 4:41 pm | |
| Tenhle EQ v šem se ted odlogl je směska všech equipů co mám v batohu , jelikož sem byl plnit nějaké achievy tak sem něco naklikal ani nevím pořádně co , je proto možné že tam je i něco tankovacího ... jak sem psal do cata budu primárně healovat po cata pojedu nejspíš DPS... |
|
| |
Gileaden Raider
Počet príspevkov : 61 Registration date : 21.05.2010
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Ut október 26, 2010 6:02 pm | |
| Bol si akurat wailing caverns(existuje equip manager)...navyse nechapem ako sa mozes hlasit do guildy co farmi LK 25HC bez profesii.
PS: mozno som slepy, ale nevidim nikde napisane nicky tych tvojich ostatnych postav kde mas tie achievy a odprogressovane co si pisal... ak si to uz niekde napisal tak sry som trochu unaveny. | |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška Ut október 26, 2010 7:09 pm | |
| uz ho nechajte omg locked | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: PALADIN-Přihláška | |
| |
|