Deep Thunder
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Deep Thunder

Deep Thunder will rise again! YEAH!!

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

PALADIN-Přihláška

Goto down 
+6
Shaoran
Pakinko
kekelten
Simajz
Juday
Dolik
10 posters
AutorSpráva
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeNe október 24, 2010 12:21 pm

Zdravím guildu DEEP THUNDER

Základní Informace o Postavě

Nick: Xiar
Class: Paladin
Level: 80
Spec: Hrával sem Holy , avšak mě celkem unudil jen koukat do tabulky z HP:) ale jelikož sem usoudil že do expanze už je zbytečné si skládat retribution spec, tak to do cata odhealuju a pak se vydám za cestou melee DPS
(láka mě ještě tank, kterého sem taky hrál)

Link na Armory:
kód:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&cn=Xiar

Hraju primárně PvE a ve zbytku času (když už mám save na všechny raidy a nemám vyloženě co dělat) si zajdu Arény nebo BG

Proč bych chtěl právě k vám?
Myslím si že jste pohodová guilda ve které panuje přátelství , která nic nehrotí , a progressuje na vysoké úrovni

Předchozí guildy

Byl jsem v guildě ITTP kde jsem byl asi půl roku a jelikož sem chtěl respecnout do retri po patchi 4.0.1 (viz. nahoře) a v guildě bylo jen pár holy paladinů ,tak jsem se s klukama nepohodl, byl jsem za to pokárán ,a po pár dnech už to nešlo vydržet a musel sem odejít

Nyní sem v guildě DEATHWING , ale obrázek o guildě sem si udělal velmi špatný , jelikož už 3x po sobě se nesložila 25ka a jelikož chci porgressovat , zdokonalovat se tak se chystám odejít...

Komunikace přes ventrilo mi nedělá absolutně žádný problém ...

Raid Zkušenosti:

Classic - Cleared
TBC- Cleared (Kromě Kil´Jaedena)
WTLK - Naxx10- Cleared
Naxx25 - Cleared
UD10/25- Chybí mi Vezzax a Yogg
TOC10/25-Cleared
ICC10/25- 11/12 + 4hm
LK10- best pull : 37% LK25-Best pull : 44%
RS10-Cleared

Podrobnosti o mojí postavě :
Za Paladina hraji něco přes půl roku , před tím sem hral za mága ,a Wara (se kterým se prošel Classic a TBC instance na paldinovi moc achievu nemám protože to nesbírám Smile )

Leveloval sem ho sám , account sdílim bráchou ale ten hraje velmi zřídka, většinou když nejsem doma Smile

Informace o mě :

Jmenuji se Jakub , je mi 15 let , mezi mé záliby patří WoW , Fotbal , Posezení s přáteli Smile
World of Warcraft hraji stabilně už přes 6 let , tedy od classicu za Warriora ve Wtlk sem hrál za DK po chvíli za mága patche ICC(myslím 3.0.0) sem začal expit paladina( s přestávkami , kdy sem ještě hrál za mága:) )
Pokud si vzpomínám byl sem chvíli i v jedné guildě s hráčem: Kagei , kdy sme spolu expili Smile to už je ale dávno:)

Váš Raid time mi zcela vyhovuje , sem ho schopný neustále dodržovat

Vztah k Achiev pointům mám takový , že to beru jen jako zpříjemnění WoWka, a pokud je za to nějaký drak a podobně tak mi to vykouzlí usměv na tváři ... jak ale říkam vyloženě nejsem lovec achievů tak jich mám dost málo

Proč by jste měli přijat právě mě?
Velice rád progressuji z guildou nové raidy , sem na raidy vždy 100% připraven (v podobě jídla,flasek,dobré nálady,1000symbolů,fungujících addonů a ventrila) Nejsem žádný nervák snažím se věci řešit v klidu a míru

Slovem na závěr bych chtěl říct že si myslím, když už je cata za dveřmi že ani tak nerozhoduje můj eq jako skill, zkušenosti, připravenost do datadisku , snaha rychle se vyexpit a začít raidovat a progressovat co nejrychleji Smile

Mějte se pěkně , v případě mého neúspěchu GL v životě i ve WoWku

s pozdravem Xiar

Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Doplnění přihlášky   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeNe október 24, 2010 10:25 pm

Tady jsou nějaké screeny z healingů

Rotface 25hm

festergut 25hm
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Oprava    PALADIN-Přihláška Icon_minitimeNe október 24, 2010 10:36 pm

Omlouvám se zapoměl jsem na CODE

Tady jsou nějaké screeny z healingů

Rotface 25hm
kód:
http://img441.imageshack.us/i/recount3.png/

festergut 25hm
kód:
http://img441.imageshack.us/i/recount2.png/
Návrat hore Goto down
Dolik
Raider
Raider

Počet príspevkov : 89
Registration date : 23.09.2010

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeNe október 24, 2010 10:58 pm

casto maji mladi lide problemy s raid timem nebo s rodici, nic takoveho u tebe nehrozi?
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: RE:Dolik   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeNe október 24, 2010 11:06 pm

Určitě ne Smile Rodičům to nevadí ... tak do 23:30+ klidně... není žádný problém
Návrat hore Goto down
Juday
Warlord
Warlord
Juday

Počet príspevkov : 649
Registration date : 02.12.2008

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 2:50 am

Xiar napísal:

Pokud si vzpomínám byl sem chvíli i v jedné guildě s hráčem: Kagei , kdy sme spolu expili Smile to už je ale dávno:)

Loool Smile Kagei to bolo asi Glory of the Light... Haha či jak sa tá guilda volala Razz
Návrat hore Goto down
Simajz
Raider
Raider
Simajz

Počet príspevkov : 320
Registration date : 29.03.2010

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 8:18 am

PALADIN-Přihláška Cnn.say_.no_m_
Návrat hore Goto down
kekelten
Raider
Raider
kekelten

Počet príspevkov : 119
Registration date : 21.07.2010

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 5:03 pm

ehm....i dont think so.....
Návrat hore Goto down
Pakinko
Veteran
Veteran
Pakinko

Počet príspevkov : 240
Registration date : 26.05.2009

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 5:15 pm

cauky hauky mňauky. napisem to tu strucne. achievov mas menej ako moj alt coma played time 7 dni. trinket so spiritom, no dost fail radsej si zajdi toc normal nech mas ten intelectovy ktory je urcite lepsie ako tento. wrist s hitom? pri najhorsom si ucraftim niake. zamna PROTI. GL HF vo wow life/real life Smile
Návrat hore Goto down
Dolik
Raider
Raider

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 5:19 pm

jinak mam dotaz, kde se da na tom screenshotu clicknout na dmg taken by(ooze, blablalLBNLLALBLABLALBLA), pouzite spelly, etc? Sad
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Odpověd   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 5:44 pm

bylo mi řečeno že nabíráte lidi na CataClysm , ptal sem se Kageie co need a řek mi : Aktivita , Skill , Plnění Podmínek a podobně ... o EQ nepadlo ani slovo a jak píšu v přihlášce holy EQ moc neřeším jelikož mě přestal Holy bavit ... ted už neřeším žádný EQ , řeším farmení goldů a dodělávání různých věcí

Achievement body nesbírám a jelikož nejsem 80 bůh ví jak dlouho , tak nelze čekat cifry typu 8k a podobně

Návrat hore Goto down
lay
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 6:03 pm

Ahoj xiar reknu asi tak pokud chces k nam jit hrat tak do cata urco ne!To vis sam ze na to nemas Eq. a co se tebe a paladina tyce tak jsem mel tu cest s tebou na par raidech byt a ani o tom nevis dle meho nazoru nemas toho paladina tak zmaknuteho abys zde uplatnil sve kvality.
Taky nejsem zadnej skill ale.....

za me urcite NE!!!!

----Layia----
Návrat hore Goto down
Shaoran
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 47
Registration date : 01.07.2009

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 6:06 pm

Xiar napísal:
bylo mi řečeno že nabíráte lidi na CataClysm , ptal sem se Kageie co need a řek mi : Aktivita , Skill , Plnění Podmínek a podobně ... o EQ nepadlo ani slovo a jak píšu v přihlášce holy EQ moc neřeším jelikož mě přestal Holy bavit ... ted už neřeším žádný EQ , řeším farmení goldů a dodělávání různých věcí

Achievement body nesbírám a jelikož nejsem 80 bůh ví jak dlouho , tak nelze čekat cifry typu 8k a podobně

jako nevim, ale 80 lvl si dosáhl koncem srpna, tzn máš odraidováno velký kulový za paláta, alti nás nezajímají, lich kinga si nikdy nezabil a zbytek HC verze ICC je taky naprostá bída, nemáš ani dodělaný profesní skilly a s timhle se hlásíš do guildy která farmí lk hc 25? krapet soudnosti by to chtělo...
to že nabíráme na cataclysm je sice hezký, ale to neznamená, že k nám budem brát kde koho...
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Odpověd   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 6:09 pm

Není to žádný alt , je to main...
Návrat hore Goto down
Ehim
Raider
Raider

Počet príspevkov : 33
Registration date : 19.10.2009

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 8:48 pm

Viem, že nie všetci ľudia sú achiev hunteri ale preboha toľko AP má môj okrepnutý alt! Ja už sa síce nemám prečo veľmi vyjadrovať, ale tiež si myslím, že by si pre guildu nebol prínosom. Ale GL v Cata Wink
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: RE:Ehim    PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 9:05 pm

Vysvětlení :

Jaku už bylo zmíněno , dosáhl sem levelu 80 někdy koncem srpna ... uvažuj přece ... má smysl lovit achievy, když v cata jich půlku zruší ? (co sem četl nějaké fóra) a za druhé... nemyslím si že ten co není achiev hunter nemůže být pro guildu přínosem ... (můj názor)...
Návrat hore Goto down
Dolik
Raider
Raider

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 9:26 pm

opk, vynechme achievementy, virtualni cisilka k hovnu

presunme se ke zkusenostem, kdyz se podivam na killy(budu to tu psat na vsechny quartery, vypada to vic efektivneji, ze nic nemas, nez ze nemas celou icc)
LK norm aspon? nic
Frost - nic
Blood - oh noez
Plague - hmm
10/25 - nic
TOC: Sad(((
tak aspon ulduar(kdyby neco, neni problem koupit draka na 10m) opet nic
tak naxx ehhh...
(ps: jinak zkusenosti beru rpavez acek Very Happy odkud mas ten tvuj vypis?)

---
ALE, povidas, ze chces k nam do cata, tak tedy serme na wotlk, pojdme se podivat na cata..., ale Sad jak mam zjistit, jak moc skill si, kdyz mi sem postnes recount, ze kteryho prectu presne Pí*d^2/4, takze nic
v naboru se urcite pise hledame skilled lidi nebo nejakej takovej blabol, a bohuzel vizitka do budoucnosti je minulost
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: RE:dolik   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 9:29 pm

Jak jsem psal v přihlášce , nehrával sem vždy za Paladina...
Všechny Achievy z naxxu a ud mám na dk ... toc a tgc na mágovy...

2x sem měnil postavu... poprvé sem za to nemoh, ale po druhé za to mohl výběr špatné classy
Návrat hore Goto down
Dolik
Raider
Raider

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 10:03 pm

co ty wolka?
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: RE:dolik   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 10:41 pm

Nemůžu žádné najít ... Sad ale nevzdávám to a pořád hledám Smile
Návrat hore Goto down
Pakinko
Veteran
Veteran
Pakinko

Počet príspevkov : 240
Registration date : 26.05.2009

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 11:25 pm

nevravim ze niesi skill, lenze to nemas ako dokazat, zo screenu z recountu to velmi neuvidis no ale tak skus najst niake tie wolka a mozno zmenim nazor Wink
Návrat hore Goto down
Sonick
Guild Member
Guild Member

Počet príspevkov : 52
Registration date : 29.06.2010

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimePo október 25, 2010 11:59 pm

Nebo neco zabehni a udelej si log. Neni na tom nic tezkeho, a my budem mit hned na co kouknout ;-)
Návrat hore Goto down
Gileaden
Raider
Raider

Počet príspevkov : 61
Registration date : 21.05.2010

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeUt október 26, 2010 3:50 pm

Moj alt, ktoreho som doexpil a uz som ho nelogol ma viac achiev pointov...dalej nedorobene profesie...dalej to co mas momentalne za eq na armory je vysmech....holy, retri..aspon ze si do toho este nenarval prot. Chces respecnut z Holy do retri a nemas ani polovicu gearu nato..ani sa nedivim ze si sa snimi "nepohodol". Nemas logy, nemas skuseosti, nemas eq..s cim sa sem vlastne hlasis ? Proti.

Edit: pardon v tom eq co momentalne mas nasebe som nasiel aj tankovaci prsten...takze holy,retri,prot...fajn.
Návrat hore Goto down
Xiar
Anonymný

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: RE:Gileaden   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeUt október 26, 2010 4:41 pm

Tenhle EQ v šem se ted odlogl je směska všech equipů co mám v batohu , jelikož sem byl plnit nějaké achievy tak sem něco naklikal ani nevím pořádně co , je proto možné že tam je i něco tankovacího ... jak sem psal do cata budu primárně healovat po cata pojedu nejspíš DPS...
Návrat hore Goto down
Gileaden
Raider
Raider

Počet príspevkov : 61
Registration date : 21.05.2010

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeUt október 26, 2010 6:02 pm

Bol si akurat wailing caverns(existuje equip manager)...navyse nechapem ako sa mozes hlasit do guildy co farmi LK 25HC bez profesii.

PS: mozno som slepy, ale nevidim nikde napisane nicky tych tvojich ostatnych postav kde mas tie achievy a odprogressovane co si pisal... ak si to uz niekde napisal tak sry som trochu unaveny.
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639
Registration date : 23.10.2008

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitimeUt október 26, 2010 7:09 pm

uz ho nechajte omg Smile locked
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Sponsored content

PALADIN-Přihláška Empty
OdoslaťPredmet: Re: PALADIN-Přihláška   PALADIN-Přihláška Icon_minitime

Návrat hore Goto down

PALADIN-Přihláška
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» přihláška holy paladin
» prihlaska - Retri paladin
» Přihláška - Retribution Paladin (Prijatý)
» Přihláška: Retribution Paladin (Prijatý)
» Přihláška - Misiczka retri/holy paladin (Neprijatý)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Deep Thunder :: Recruitment / Prihlášky (Nie je nutná registrácia!)-
Prejdi na: