Zdravím Deep Thunder,
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory.
Arcane Mage/80lvl/Dió – Engi/JWL 450/450
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Di%C3%B3
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
PVE mňa baví, na offiku progressujem už Burning Crusade a PvP no nic moc. Je vidieť na Achivoch v PvP. Ale zase sa nebránim a raz si tie Achivmenty budem chcieť splniť.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
Chcem k vám lebo som si všimol, že mate otvorený nábor pre Maga a zrovna nemám guildu. Deep Thunder samozrejme poznám už dlho. Predsa len patríte medzi top guildy na servery.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Tak moja posledná guilda bola Monolith bohužial sa guilda rozpadá Je to smutné bola to dobrá parta ľudí s ktorými som hral odkedy som na offiku.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Samozrejme Ventrilo patri k wowku. Ale nerobí mi problém ani Mumble alebo Team Speak.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
Čo sa týka Wotlku a BC som odraidoval všetko a taky odprogressoval. Bol som na nespočetných first killoch. Dodal by som, že jedine my chyba LK 25/10 HC a Halion 25/10HC. LK aj na Haliona som sa zúčastnil progressu.
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Taktiky poznám + snažím sa chodiť na progres pripravený (videa, preštudovanie abylit bossa na webu, komunikácia zo skúšenejšími hráčmi). Organizačnú prácu som moc nevykonával ale sem tam som poukázal na chybu v taktike.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
Acc je môj a som prvý/posledný majtel. Lvl som robil samozrejme sám čo by som z toho mal?
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Používam Arcane spec. Rozhodne teraz dáva najvačší DMG kôli mastery. Fire je lepši na AOE DMG.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
Používam 2 PC jeden doma a jeden v meste kde pracujem. Na tom doma sem cez víkend a mam tam stabilné pripojenie DSL 100 latency, na druhom používam Orange internet latency trochu vačšia 250 ale wowko mi vôbec nepadá.
- zdieľaný / vlastní PC?
Oba PC sú moje.
- koľko máš rokov?
Volám sa Martin a je mi 22rokov pochádzam zo Slovenska konkrétne zo Senice a pracujem a bývam v Trnave.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom? PS. Ulduar 25 chodíme dočistiť v Sobotu od 16:00 - 18:00.
Čas mi vyhovuje je podobný ako u nás. Môžem zaručiť 100% účasť na raidy ktoré sa konajú počas doby kedy ne som v práci. Stavajúca práca ma núti chodiť každý druhý týždeň na poobednú najskorší príchod 22:30 – 22:45 keď sa nenadčasuje. Páči sa mi že chodíte UD 25. Rozhodne sa nebránim chodiť staré raidy mám rád zmenu.
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika!
- kód:
-
http://www.worldoflogs.com/reports/jagh4gnz0ld425dw/sum/damageDone/?s=1858&e=2034
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
Achivmenty mňa bavia a som ochotný si ich spraviť čo najviac. Raidovacie sú pre mňa najlepšie. Oživujú zážitok a viac možnosti ako zabiť bossa. 7940 pointov zatial.
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Wowko už hrám od vzniku a skúsenosti som pobral. Ne som problémový hráč a rad by som sa stal súčasťou Deep Thunder. Ochotne sa pridám a obetujem čas do akéhokoľvek zlepšovania guidly a postupu na realme.
Za prečítanie vopred Ďakujem.