1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (Odkaz postujte do code )
Nytryks, mage, 85 -
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
PVE uprednostnuju. PvP jen kdyz je nuda.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
Mno tak dozvedel jsem se na trade ze hledate dps .. napsal sem Manovi a odepsal ze mama napsat prihlasku ze jeden Mage by se jeste hodil. Chci k Vám protože máte dobry progress, tudiz jste urcite dobra parta.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Jsem jeste ted v Ira Dei .. chci k vam protoze se rozpadaji .. kmenovi lidi odesli jinam .. main tank odesel s healerem do Ladies , druhy tank pry pude do Stones..
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Ne.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
Vsechny encountery mam zabite jak vanila tak bc wotlk .. maga sem zacal hrat asi 14dni po cata sem ho vyexpil od 1cky. s nim mam zatim na normal vse krom nefa toho sme dali asi jen na 16% uz sem ale byl i par pokusu na hc maloriakovi halfusovi a windech.
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Organizator sem nikdy nebyl zatim. A jak sem psal tak sem presel vsechny encountery od zacatku wow az po ted. jen s ruznyma charama.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
vlastnorucne vylevlovany, talenty mam takto protoze to je ted asi nejlepsi volba na raidovani .. dobre aoe i single target dmg.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
- zdieľaný / vlastní PC?
- koľko máš rokov?
fps ani lagy mi problem nedelaji .. plynule mi jedou 25tkove raidy.
PC mam vlastni s nikym ho nesdilim
je mi 24
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
nemam problem v tyto hodiny raidovat
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
nijaky bych rekl
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Myslim si ze jsem jeden z tech kteri by na raidech nefailovali a mohlo by na me byt spolech. Urcite bych vic nez prumerne dps.