Deep Thunder
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Deep Thunder

Deep Thunder will rise again! YEAH!!

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Antrixx-Assasion-Rogue

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Antrixx
Anonymný

Antrixx-Assasion-Rogue Empty
OdoslaťPredmet: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeSo november 27, 2010 6:18 pm

Zdravím Deep Thunder.

Class: Rogue
Name: Antrixx (určitě mě vetšina z vás už potkala nebo jste mnou bili premade či nějaký achiev run..)
Spec: Assasion (Donedávna jsem byl Combat, ale po patchi jsem se rozhodl že před datadiskem to chce změnu..)
Armory:
kód:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Antrixx

Něco málo o mě:
Jmenuji se Michele a je mi 18let. Bydlím v Praze a studuji hotelovou školu. Ve volném čase kromě WoW hraju Air-soft, jezdíl na In-linech a neodolám svojí motorce, alkoholu a samozdřejmě krásným slečnám... Smile

A tedˇ k WoW:
K WoW jsem se dostal bohužel až s příchodem TBC když jsem ho viděl u kamaráda. Do té doby jsem hrál CS a GTA. Když jsem to viděl a trošku mi to vysvětlil tak mě to uchvátilo natolik že jsem to hned bežel domů naistalovat. Začínal jsme jako každý druhý na Free serveru. Když kámoši pomalu začali přestupovat na ,,offík" tak jsem po chvíli vzdorování přešel taky. Poprvé Antrixx spatřil světlo světa 14/01/08. Když jsem doexpil 70ku tak jsem si dal pausu a znovu jsem se lognul až krátce před příchodem 2.4.3. Z toho vyplívá že jsem bohužel neměl tu možnost progresovat BC instance. S příchodem WotLK jsem začal expit a dal jsem se do guildy Golden Dragon Cult, kde jsem prošel celý Naxx 10 i 25, OS 10 i 25. S příchodem Ulduaru pár lidi leavnulo tak jsme skládali jen 10ky (7/14)
Pak už jsme se nezmohli na nic, ale kupodivu s příchudem ToC jsme se o5 dali do kupi a dali alespoń ToC 10 (25ku jsme doskládali s pugu). S příchodem ICC se tato guilda rozpadla úplně a tak jsem byl nucen leavnout a na doporučení kamaráda jsem se přidal do guildy MIAG v které jsem byl dodnes. ICC25 jsme chodili farmu 11/12 + něco na HC. LK jsme dali na 48% , ale pak nám to začalo skřípat a lidi postupně začali leavovat. Když už jsem hodně lidí poznal i v RL tak tato guilda byla pto mě jako druhá rodina a i když už jen skládali 10ky tak jsem zůstal a chodil s pugy. Jednou jsem na Trade potkal jeden s top pugů (Raid Leader Alaman) tak jsem začal chodit pravidelně každý pátek s ním až do ted´. Daly jsme 12/12 z toho 9HM.
Zkráceně:
Naxx - Clean
Ulduar - 7/14 (ted už mám hotovo Glory i Algalona10/25 mám dole, ale v dnešní době se to nedá počítat jako progress)
ToC - Clean, ToGC25 - 4/5, ToGC10 Mad Skill
ICC - ICC10 11/12 (10/12HM), ICC25 12/12 (9/12HM)

Raid Time:
Mi naprosto vyhovuj. Kdyby bylo potřeba můžu prakticky kdykoliv.

Cataclysm:
Plánuji jít na půlnoční prodej a už mám domluvené volno, takže budu celý den jen expit abych mohl co nejdřív sehnat nějaké ty fialové hadříky a zapojit se do progressu. V době progresu budu mít čas kdykoliv, ale jednou za čas vychytám odpolední nebo noční ale to zhruba jen tak jednou za měsíc, takže v tom by neměl být problém.

Přínos pro guildu a co od ní očekávám:
Očekávám stabilní pohodovou partu lídí co se při progressu umí i bavit a neodradí je kdejaký wipe.
Zaručuji 100% učast na raidech při progressu můžu který koliv den i hodinu stačí se jen domluvit. Jsem schopný raidovat i 7dní v týdnu vždy s dostatkem flašek i jídla. Vždy se znalostí taktik a přiměřeným DPS.

Otázky na které by jste se chtěli zeptat zodpovím předem:
WoL jsem se pokoušel najít ale bohužel už bylo smazáno.
Vím že ten equip (6242GS) není nic moc ale do datadisku zbývá týden tak proč to neskusit.
Proč ta PvP dagerka? V Combatu mám obě weapony z HC, ale bohužel když mi padla 277z Valethrie tak jsem neměl štěstí v rollu a za týden to stejně víměnim za nějakou zelenku.

Na závěr:
Doufám že jsem napsal vše co jste potřebovali.
Rád zodpovím na vaše další otazky bud´ zde nebo ingame.
Díky za pozornost a snad se tu spolu brzy setkáme.. Wink
Návrat hore Goto down
Xeri
Raider
Raider

Počet príspevkov : 21
Registration date : 16.09.2010

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 6:46 pm

mohl by jsi postnout tvuj char na novem armory?

btw nejsou enchanty, chybí wol(ci neco jineho) a v životě jem tě snad ve wowku neviděl(i když možná před og, ale težko říct nepamatuju si moc lidi kteří nejdou přez 1,5k rat)

zatím nevidím žádný +;
Návrat hore Goto down
Farmaceutt
Warlord
Warlord
Farmaceutt

Počet príspevkov : 173
Registration date : 26.10.2009

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 7:39 pm

Ako písal Xeri chýbaju wolka. Alebo aspoň blbý recount nech sa to dá nejak zhodnotiť.

K equipu je pravda, že zachvíľu bude cata a terajší equip pôjde doprdele, avšak to neznamená, že by si ho nemal mať v poriadku. dúfam, že je to len chyba armory, že nemáš enchanty na backu a handoch. U gemov sa na to vyhovoriť nemôžeš. 10all stats je naprd daj tam 10agi+hit, agi crit gem vymenit za agi haste. Vôbec si si nevšimol, že nemáš aktívny meta, treba ho vymeniť za Thundering skyflare (sanca na proc haste).
Reforge nevidno, ale dúfam, že to máš do haste a mastery.
Keď sapozriem čo máš na sebe tak dúfam, že nikde v banke nemáš WFS, alebo DC, lebo tiny abom je momentálne najhorší trinket čo môžeš mať.
A teraz ten nešťastný dagger. Keď už si dal do ruky taký crap, tak si naň aspoň mohol hodiť enchant. Druhá vec je, že keby si sledoval aspoň trocha theorycraft, vedel by si, že hocijaky dagger z uld 25, alebo icecrown 5 manov s rýchlosťou 1,4 je lepší.

Talenty tam sa nedá moc pokaziť, glyph of tott je zbytočnosť, keďže máš set a neviem o tom, že by to dalo ešte energy naviac.

Čo sa skúseností týka, nechápem prečo nemáš 12/12 hc na 10, v súčasnosti to už dá naozaj každý.

Mining odporúčam zmeniť za niečo čo boostuje dmg, odporúčam lw, čo som pozeral naposledy bude to top boost preofesia niečo ako je teraz eng.

Suma sumárum za mňa NIE. Ak chceme byť ešte úspešnejší ako doteraz, potrebujeme top ľudí, ktorý aj z minima vyťažia maximum. Toto však nie je tvoj prípad.
Návrat hore Goto down
Antrixx
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 9:18 pm

Děkuji za odpověd.
K těm enchantum na rukách a backu mam enchanty z engeneeringu a ty se na armorech neukazují.
O miningu vím a na BC to byla ekonomicky přínosná profese, ted už je k ničemu a jsem si vědom že je třeba to změnit asi na Letherworking či nějakou podobnou DPS přínosnou profesi...

Nové Armory:
kód:
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/antrixx/
Návrat hore Goto down
Xeri
Raider
Raider

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 9:35 pm

muzes mít enchanty z eng a zaroven z enchantigu.

proti nejsou skoro žádny reforge.
btw chybí ti 4expertize Razz

Naposledy upravil Xeri dňa Ne november 28, 2010 9:39 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Farmaceutt
Warlord
Warlord
Farmaceutt

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 9:38 pm

Tak ako pozerám na nové armory asi nemáš dosť goldov na reforge. Reforgol si len pár vecí kvôli exp capu a zbytok nič. Crit poreforguj na haste kde sa to dá, kde nie tak na mastery. Keď budeš chcieť ešte nejakú radu kľudne napíš, ale za mňa druhý krát NIE čo sa možnosti pôsobenia u nás týka.
Návrat hore Goto down
Farmaceutt
Warlord
Warlord
Farmaceutt

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 9:41 pm

Xeri napísal:

Xeri fail. Momentálne je cap na 172 zhruba, kvôli pomeneným ratingom. Prišli na to EJ, a potvrdil to aj blizz. Zmení sa to na lvl85. Takže teraz má akurát.
Skôr mu o tri body uteká poison hit cap, ale to vyrieši keď zmení ten 10all stats gem.
Návrat hore Goto down
Xeri
Raider
Raider

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimeNe november 28, 2010 10:06 pm

Farmaceutt napísal:
Xeri napísal:

Xeri fail. Momentálne je cap na 172 zhruba, kvôli pomeneným ratingom. Prišli na to EJ, a potvrdil to aj blizz. Zmení sa to na lvl85. Takže teraz má akurát.
Skôr mu o tri body uteká poison hit cap, ale to vyrieši keď zmení ten 10all stats gem.

lol fakt? Very Happy
edit! vidím
Expertise is acting strangely - the boss dodge rate seems to have been reduced to "about" 5.6% - but that value isn't exact. 172 expertise seems to be enough to cap right now, or 149 for gnomes, but those values may be off by a point or two. hahah Very Happy
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639
Registration date : 23.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitimePo november 29, 2010 6:34 am

Neprijatý sry GL HF /locked
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Antrixx-Assasion-Rogue   Antrixx-Assasion-Rogue Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Antrixx-Assasion-Rogue
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rogue
» Rogue
» Combat Rogue
» Combat Rogue
» Prihlaska - Rogue

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Deep Thunder :: Recruitment / Prihlášky (Nie je nutná registrácia!)-
Prejdi na: