Zdravím
Deep Thunder.
Class: RogueName: Antrixx (určitě mě vetšina z vás už potkala nebo jste mnou bili premade či nějaký achiev run..)
Spec: Assasion (Donedávna jsem byl Combat, ale po patchi jsem se rozhodl že před datadiskem to chce změnu..)
Armory: - kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Antrixx
Něco málo o mě:Jmenuji se Michele a je mi 18let. Bydlím v Praze a studuji hotelovou školu. Ve volném čase kromě WoW hraju Air-soft, jezdíl na In-linech a neodolám svojí motorce, alkoholu a samozdřejmě krásným slečnám...
A tedˇ k WoW:K WoW jsem se dostal bohužel až s příchodem TBC když jsem ho viděl u kamaráda. Do té doby jsem hrál CS a GTA. Když jsem to viděl a trošku mi to vysvětlil tak mě to uchvátilo natolik že jsem to hned bežel domů naistalovat. Začínal jsme jako každý druhý na Free serveru. Když kámoši pomalu začali přestupovat na ,,offík" tak jsem po chvíli vzdorování přešel taky. Poprvé Antrixx spatřil světlo světa 14/01/08. Když jsem doexpil 70ku tak jsem si dal pausu a znovu jsem se lognul až krátce před příchodem 2.4.3. Z toho vyplívá že jsem bohužel neměl tu možnost progresovat BC instance. S příchodem WotLK jsem začal expit a dal jsem se do guildy Golden Dragon Cult, kde jsem prošel celý Naxx 10 i 25, OS 10 i 25. S příchodem Ulduaru pár lidi leavnulo tak jsme skládali jen 10ky (7/14)
Pak už jsme se nezmohli na nic, ale kupodivu s příchudem ToC jsme se o5 dali do kupi a dali alespoń ToC 10 (25ku jsme doskládali s pugu). S příchodem ICC se tato guilda rozpadla úplně a tak jsem byl nucen leavnout a na doporučení kamaráda jsem se přidal do guildy MIAG v které jsem byl dodnes. ICC25 jsme chodili farmu 11/12 + něco na HC. LK jsme dali na 48% , ale pak nám to začalo skřípat a lidi postupně začali leavovat. Když už jsem hodně lidí poznal i v RL tak tato guilda byla pto mě jako druhá rodina a i když už jen skládali 10ky tak jsem zůstal a chodil s pugy. Jednou jsem na Trade potkal jeden s top pugů (Raid Leader Alaman) tak jsem začal chodit pravidelně každý pátek s ním až do ted´. Daly jsme 12/12 z toho 9HM.
Zkráceně:Naxx - Clean
Ulduar - 7/14 (ted už mám hotovo Glory i Algalona10/25 mám dole, ale v dnešní době se to nedá počítat jako progress)
ToC - Clean, ToGC25 - 4/5, ToGC10 Mad Skill
ICC - ICC10 11/12 (10/12HM), ICC25 12/12 (9/12HM)
Raid Time:Mi naprosto vyhovuj. Kdyby bylo potřeba můžu prakticky kdykoliv.
Cataclysm:Plánuji jít na půlnoční prodej a už mám domluvené volno, takže budu celý den jen expit abych mohl co nejdřív sehnat nějaké ty fialové hadříky a zapojit se do progressu. V době progresu budu mít čas kdykoliv, ale jednou za čas vychytám odpolední nebo noční ale to zhruba jen tak jednou za měsíc, takže v tom by neměl být problém.
Přínos pro guildu a co od ní očekávám:Očekávám stabilní pohodovou partu lídí co se při progressu umí i bavit a neodradí je kdejaký wipe.
Zaručuji 100% učast na raidech při progressu můžu který koliv den i hodinu stačí se jen domluvit. Jsem schopný raidovat i 7dní v týdnu vždy s dostatkem flašek i jídla. Vždy se znalostí taktik a přiměřeným DPS.
Otázky na které by jste se chtěli zeptat zodpovím předem:WoL jsem se pokoušel najít ale bohužel už bylo smazáno.
Vím že ten equip (6242GS) není nic moc ale do datadisku zbývá týden tak proč to neskusit.
Proč ta PvP dagerka? V Combatu mám obě weapony z HC, ale bohužel když mi padla 277z Valethrie tak jsem neměl štěstí v rollu a za týden to stejně víměnim za nějakou zelenku.
Na závěr:Doufám že jsem napsal vše co jste potřebovali.
Rád zodpovím na vaše další otazky bud´ zde nebo ingame.
Díky za pozornost a snad se tu spolu brzy setkáme..