Zdravím guildu Deep Thunder,
1. Blondo, blood elf retri paladin, 85 lvl
armory:
2. Hrám iba PVE, iba ak je veľká nuda tak dám dáke BG
3. O Deep Thunder som sa dozvedel od kamaráta Chrena a po rozhovore s ním som sa rozhodol dať si prihlášku
4. Posledná moja guilda bola Castaway ale rozpadla sa lebo ludia ktorí mali ťahat progres prestali hrat.
5. S komunikáciou problém nemám, k dispozícii mam VT, TS3, mumble
6. Wow hrám cca 3.5 roka ale raidovat som začal príchodom ToC. Tam som zacal svoj progres, ktorý pokračoval v ToGC a nasledne aj v ICC. V CATA bol moj posledný progres na nefovi ale nedali sme ho, lebo na každý raid boli iný ludia. Na HC sme skúšali Halfusa ale bezúspesne. Sme boli malá guilda a nemali sme moc velký výber ludí. Nikdy som nerobil RL, to som nechával na skúsenejších hráčov.
7. Som prvý majitel účtu, postavy som si leveloval sám
8. Mám svoj vlastný PC dvojjadro 2x2.7g , ati HD5850 1g, 4g RAM, 22 lcd. Internet 3M/bit latency 50-100
Mám 30 rokov slobodný zatial
9. Raid time vyhovuje síce este robím na 3 smeny ale snažím sa ich meniť s kolegami hlavne cez poobednú aby som mohol raidovat
tak aby som mal cca 70-80% účast na raidoch.
10. Bohužial momentálne nemám k dispozícii žiadne wol ale skúsim sa popýtať či niekto robil a dodám dodatočne.
11. Niesom zarytý achievhunter ale ked sa mi dá tak rád spravím
12. Som človek ktorému nerobí problém naštudovať si taktiky a riadiť sa nimy, snažím sa čo najmenej failovat a robiť to čo sa odmna očakáva.
Ďakujem všetkým čo si toto prečítajú a za prípadnu kritiku, rád si nechám poradit ak je niečo zle.
Spozdravom Blondo