1 ) meno, class, level + odkaz na armory
Bakula, Shaman, 80 -
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
Tak ve WOTLK jsem nebyl jsem nebyl jestě ani jeden BG takže mi to problém dělat nebude.
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
V Trade channelu jsem se dozvěděl že hledáte resto shamany, tak jsem chtěl zkusit štěstí.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Draconic, odejít jsem se rozhodl proto, že jsou neschopní dát OS3D, díky lidem kteří stále umírají na voidech a vlnách.
Chci se dostat někam kde jsou raidy klidnější a pohodovější.
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
VT samozřemě mám, Headset mám, s komunikací nemám problém, v Draconic mě na VT všichni znají i díky tomu že jsem velice ukecaný
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol? Všechno cleared mimo OS se třema drakama
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
V guildě jsem moc věcí neorganizoval, větsinou jen nějaké heroicy a pár 10-man raidů
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované? - Tento account je můj
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto? - Tyto talenty mi vyhovují a myslím, že s nimi dokážu vykonat slušný výkon.
- si ochotný si upraviť talenty v prospech guildy? Samozřemě, mam i Naxx 10/25 enha equip takže není problém respeccnout
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)? Mám O2, nějaké lagy vůbec neznám, FPS mám více než dostatečné takže můzu natáčet i nějaké ty videa.
- zdieľaný / vlastní PC? - Vlastní notebook
- koľko máš rokov? Stáva sa, že ťa rodičia ženú po večerníčku do postele? - Za 5 měsíců mi bude 16, Toto se opravdu nestává, možná když budu mít více práce do školy tak si půjdu dříve lehnout ale to se nestává moc často
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (cca 4x - 5x do týždňa). Ako si na tom?
Všechno mám volné, jen většinou v Sobotu jsem déle venku, ale jinak není problém
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
Já mám radši progress než farmu, takže wipování mám raději než nudné clearování již pokořeného encountera.
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Zaslechl jsem, že hledáte resto shamany takže myslím že bych se vám mohl hodit, jinak jsem přátelský člověk se kterým je legrace a nedělá mu problém komunikace s lidmi, ze svých chyb se většinou poučím a dále je už nedělám.