1 ) Retardus, Resto shaman
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Retardus alt mage Zupi
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Zupi2 ) PvP ma veľmi nebaví resp. vôbec to nehrám
3 ) Nikoho u vás nepoznám. Viem už o vás dlho.
4) Bol som v guildach SLAYERS -> No More Death -> Remedy ( v tejto guilde som stravil velmi malo času pretože ma kamarati z NMD nahovorili aby som sa vrátil tak som sa rozhodol dať im ešte jednu šancu| -> No More Death (rozhodol som sa tuto guildu opustiť po nespočetne veľa preslackovaných večerov keď som márne čakal na to či sa zloží 25man + a najme preto že odchádzajú ludia kvôli, ktorým som tam vôbec ešte ostával ( tentoraz už ma nič nedonúti vrátiť sa k nim )
5 ) Používanie mikrofónu mi nerobí žiadny problém
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- budem úprimný shamana som začal hrat až po príchode Wotlk kde som prešiel všetky instancie v guilde SLAYERS ( bol som pri všetkých fisrst killoch aj keď nie ja sa čím chváliť
) Od patchu 3.1 kde vyšiel ulduar som hrával viac menej maga ( Zupi ) kvoli raid zostave aby som sa mohol zúčastniť raidovania v UD10 -> na ňom mam asi všetky achievy čo som dosiahol v ulduare
- nemal som žiadnu takú povinnosť
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- account je môj od nikoho som ho nekupoval (resp. dá sa povedať od Blizzardu
)
- voľba talentov bola od dolevelovania hneď resto s týmto zámerom som si postavu shamika aj expil
- samozrejme som ochotný si zmeniť talenty, mam aj enhacement equip
8 )
- nemám s tým problém jedine keď sa raz za čas stane že nejde ADSL alebo elektrina nestalo sa to veľmi dlho ( ale to človek neovplyvni)
- vlastni PC
- 21 rokov
9 ) Vás Raid time mi vyhovuje uplne skvele (zatial, ... ale nemyslím ze sa to v najbližšej dobe zmení)
10) Nemám s tým najmenší problém
11. V predchádzajúcich guildach som mal skoro 100 % účasť na raidoch. Predovšetkým pre to lebo hľadáte resto shamana
a ja hľadám guildu v ktorej by som chcel niečo vo WoW ešte dosiahnuť. Nemám síce už najlepší equip ale myslím si že s nim toho dokážem nahealovat ešte mnoho a určíte nie som lovec itemov ktorý raiduje len kvôli tomu...
To je asi všetko čo som chcel napísať