1 ) Halapua, shammy, 80 + armory momentalne nejde (zas ma blizz vypadok
)
2 ) Ja som primarne pve grind grind grind dokial ovsem niesom v robote :-)
3 ) O guilde som sa dozvedel od Kazza zacali sme nejake a HC a tusim nema zmysel ani hovorit ze preco by som chcel pridat, achievement este aj z rezervou na prvy pokus! co dodat? Mam dracika
4) Bol som v par guildach (prime evil) s toho 1 odmigrovala na Daggerspine (laggerspine tam som mal prista) potom som bol v evil brotherhood, ale som si dal pauzu od wowka na par mesiacov.
5 ) Prime evil bola english guilda na vt 3.0 ale ako vt nieje problem a ani TS
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Zulaman, Tempest keep, Coilfang - lurker, Karazhan, Gruul,
- V prime evil som bol officer - recruit management
7 ) Podrobnosti o mojej postave:
- levelujem vylucne sam
- resto ... proste rad healujem a zameriavam sa co na najlepsi heal v pve
- uprava talentov pre guildu nieje problem pokial maju lepsi navrh
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- 100/100 mbit FTTP
- 2 vlastne pc + server
- vek 23 - platim najom takze spat idem vtedy ked mam rano robotu
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (cca 4x - 5x do týždňa). Ako si na tom?
doma som cca o 15:30 ak nemam nejake poruchy nahlasene v robote co nieje zas az tak casto a vacsinou do 23:30 - 24:00
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat? - Newipujeme sme proste dobry! Ale naucit sa treba a trpezlivost nechyba ved kto pamata casy classic wow ze? Naucit sa onyxiu
11. Chcem byt blizsie k hc teamu co tu je proste skill, kazz paladin tank sa healuje uplne v pohode cize casom pojde vsetko co len wow podstci. A je tu skvela partia co sa hlada tazsie ako skill, kedze som pobehal medzicasom dost guild ke boli cisto whine whine, ninja GM, scammer GM weaklings co leavovali pri prvom wipe a podobne. Cize preto ratam len 2 guildy kde som bol, tam to bola perfektna partia ktora sa zial vytratila po realmoch kedze neboli SK/CZ a dost ich to sralo hlavne ak mali naberat novych ludi, teda je to otrava hladat na DT kedze kazdy je zvyknuty hovorit domacky ze?
Tolko asi ku mne