Zdravím Guildu
)
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Jméno postavy - Foreal (85)
Class: MAGE
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Tak nerozlišuji to nějak spíše beru to že každého hráče baví něco jiné , některé i obojí jako třeba mě
Každý má možnost vybrat si , já třeba preferuji PvE příjde mi mnohem záživnější a zábavnější .Tím zase nechci PvP odstrčit taky má něco do sebe ale bohužel není toho tolik jako v PvE .
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
Jelikož jsem většinu času na wow strávil na Free serverech (5let) kde jsem většinu času strávil v guildách které patřily ke "špici" Tak bych chtěl dále takto pokračovat i zde na Offíku ... Hraju zde 4měsíce ale přehled guild jsem si samozřejmě udělal a taky vím že zde můžu něčeho " dosáhnout" a to taky chci .
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Tak první fatalní věc je ta že všechny guildy ve kterých jsme byl raidovaly nebo raidují 10many a to je prostě asi zásadní věc kterou nechcu.Druhá taková věc je ta že si myslím že mám navíc.Jinak kolektiv v minulých guildách byl vždy ok a doufám že to samé říkají i o mě jako jedinci
5 ) Robí ti problém komunikácia cez TeamSpeak 3?
Ne ne vůbec mám naistalované všechny komunikační programy takže je mi uplně jedno c otbude vše mi zatím jede OK.Takže v tomhle bych žádný problém nehledal.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
7/7 normal , u všech bossů taktiku na HC znám ,bohužel jsem se nedostal tak kam jsem chtěl a to je prostě zabíjet Encountry na HC.Zkušenosti jako takové zatím v žádné guildě na mě nebyly stížnosti na za faily nebo něco , snažím se , přiučuju novým věcem a hlavně se dokážu adaptovat různým situacím
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
No raiduju na wow od TBC tzakže vše od TBC po ted zabité
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
V Guildě Disbanded jsem vedl s kámošem R2. Takže Asistent RL.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Jak jsme řekl postavu mám 4měsíce.Ted vyexpuju Alta Palacha.
Account je vlasstoručně vyexpený přes Recruit System
)))
Volba talentů je jednoduchá Theroycraft a samozřejmě sleduji hráče na vrcholové urovni
A od nich se učím. Samozřejmě si někdy poměním něco co vyhovuje nebo tak.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Kvalita interentu , pokud nějákej idiot nepřetrhne dráty a neodpojí půlku města od netu a telky tak v pohodě
žádné problémy nemám a nikdy jsem neměl FPS na 25 se pohybuje kolem 60- 150
Počítač je vlastní
Jmenuji se ADAM a je mi 18let
+ studuju Obchodní Akademii.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Raidovat můžu klidně celý den , nemám nejmenší problém sn ičím
Radi se může protáhnout klidně do rána , pokud to stihneme dát do 7 : 00 není rpoblém
pak už budu muset do školy
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
bohužel budu muset dodat nebo budete muset vyzkoušet.
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
No jak si můžete všimnout za 4měsíce hraní 6700Achiv pointů není nejméně
Rád si na achivy potrpím
a rád je dělám ,, sice poslední dobou mám menší utlum ale jinak v pohodě
Beru to jako zábavu ...
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
Jméno a takové mneší podrobnosti jsem řekl už předtím tkaže jednoduše , myslím že nemám nejmenší zkušenosti a myslím že bych mohl pomoct při raidování Hc modů bez failů.Chtěl bych něčeho dokázat a být pohodovém kolektivu lidí
Určitě si myslím že přijatí by pro mě znamenlo velký krok vpřed , už jen tím že by mi zde zkušení hráči poradili s jakýmkoliv problémem v mé klasse a mohl bych se tím posunout dále a patřit k těm nejlepším . Vždycky je co zlepšovat. Učitě bych byl v guildě která už má něco za ssebou a jsou tady ldii kteří umí a snařží se něčeho dosáhnout . to je to co já chci
Tak díky za přečtení a dofám že se přihláška líbila ...