Eletricl Anonymný
| Predmet: Arcane Mage Št november 11, 2010 9:16 am | |
| Zdravim Deep Thunder!
Moje meno je Tomas , mam 20rokov a pochdzam z Bratislavy.WoWko hrajem priblizne 1.5roka.Medzi zaluby patri wow , dnb , priatelia , party.
char>arcane mage (pre mna najviac vyhovujuci spec) theorycraft mam zvladnuty , ale nerobi mi precitat si este nieco viac k nemu.Odskusane mam aj fire a frostfire specy.Dualspec mam , druhy spec je pvp , ale ak to bude potrebne kludne ho zmenim na fire ci fire/frost pve. Som si vedomy toho ze na mojom geare ako arcane este musim popracovat.A budem sa o to snazit tak ako to bude mozne.
Ja a PvE?Sem tam si zbehnem nejake tie Battlegroundy.Je to celkom zabava ale som vylucne pve hrac.
Predchadzajuca guilda. Full Service -> progress ulduaru 25 po vezaxa, bez HM.Po case sa guilda rozpada , najma kvoli neucasti hracov na raidoch. MYTH -> skusenosti s hardmodmi,clear cely ulduar25 az na alglaona .V triale som sa ale neosvedcil a preto som musel opustit tuto guildu.
Prgress,kliky. V TBC som toho moc nenachodil co nasvedcuj aj repka violet eye, preto si tie raidy dohanam teraz. Wotlk - naxx 10/35 clear, eoe 10/25 ,clear os 10 +3clear / 25clear ale +3 uz nie , aj ked progress tam bol. Ulduar 10 - nemam clear , dovod? nemam stalu partu takze pug only, chyba mi tam len vezax a yogg. Ulduar 25 - clear full + progress hardmodov leviathan HM down , XT HM down , kologarn HM down , Hm ktore som progressoval boli hodir a thorim , zial ale neuspesne.
Acc. Je to moj jediny account a hram na nom len ty.
VT , komunikacia. Nieje pre mna problem.Mikrofon + sluchadla mam a plne funkcne.
Pripojenie. Antik internet,spokojnost nadovsetko.Nepada niesu s nim ziadne problemy.
Riad time. Vyhovuje.Logujem na cas , problemy so mnou niesu.Wipovanie a progress mi vobec nevadi som odhodlany dat do toho vsetko ! Smile Na PC sa mozem dostat v podstate hocikedy , raid casu sa prisposobym.
Akym prinosom mozem byt? Tak dufam ze kvalitnym dpskom.Som pohodovy clovek ktory rad pomoze ak moze
|
|
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Arcane Mage Št november 11, 2010 9:27 am | |
| Chyba ti tu jedna vec a to meno charu Ale podla prihlasky sudim ze to nejaka imba nebude | |
|
Dolik Raider
Počet príspevkov : 89 Registration date : 23.09.2010
| Predmet: Re: Arcane Mage Št november 11, 2010 3:40 pm | |
| Ahoj! Urcitě mi tu chybí pár věcí, jinak přihláška fajn. 1. Určitě hoď nějaké wol/wws, vyber svůj nejlepší moment logů, které ti budou vyhovovat. Podotýkám, že mě ani nezajíma dmg dps(vyhni se screenutýmu recountu na figuríně, ps: většina lidí to ani neumí rozkliknout na spelly, graf DPS-nemyslim poměr hit/crit/miss koláč, apd.). Ve wol/wws se přeci jen dá vyčíst rotace, smrt, dmg taken(např zelený bukaká na profesorovi a festerovi, duchové na Lady apd.) 2. Odkaz na armory, ať víme o koho se jedná. Případné commenty někoho z Vaší guildy, ať se nemusím ptát já, to přeci jen bývá jako nejhorší reference. 3. Chybí mi tam Citadela, ale to se dočtu z armory - nezajímají mě killy, ale datumy. Icc se už může naučit každej dumbass a pokud ti nedělá problém defile, dotka na Halionovi apd,, není problém. Spíš jsou pro mě účelový ty datumy Tvých killů instancí, ktere tu zmiňuješ - kvůli pohledu na věc, jestli si to vyprogressoval a nebo vyfarmil - a hned na to se vztahuje to, aby si případně napsal historii svých guild(datumy) - pokud neznáš, nejvíce bude prospěšný vygooglovat si na netu svůj guild char history. Opět pro přehlednost, jestli kill date souhlasí s guild kill datem(rozmezí aspoň 2 týdny, kvůli případný střídačce apd.) Pokud to není, nevadí, stačí to rovnou napsat. Jde mi o kvalitu, přece jen neřeším některé přihlášky jiných lidí, kteří se tážou lidí na wolka a jiné odkazy jen, aby viděli dmg apd., která je fakt k ničemu. PS: Nezapomeň, že na battlenetu je nová armory, najdi si ji a pečlivě prostuduj, neházej mi starou, kde nevyčtu novinky z patche. Odkaz najdeš ve wow sekci, pokud ji tma nevidíš tak najdi na netu . Zatim moje hodnocení: neutralní, doupdatuj zbytek . Kdyby si s něčím chtěl pomoct, napiš mi zde, PM, nebo ingame, dohodnem se na VT a není problém, uspěch je snaha. S pozdravem Ddolik. | |
|
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Arcane Mage Št november 11, 2010 4:34 pm | |
| Ddolik nevem ci si mal vypisovat na tuto prihlasku vobec nieco kdze podla mna sa skor jedna o nejaky zart a nepodareny | |
|
Dolik Raider
Počet príspevkov : 89 Registration date : 23.09.2010
| Predmet: Re: Arcane Mage Št november 11, 2010 4:48 pm | |
| | |
|